2777
2789

پسر منم ۵ سالشه شبا که خوابش میگیره میگه مامان پاهام درد میکنه بعضی وقتا میگه همه جام درد میکنه 

فکر کنم مال رشد باشه و مال بازی گوشی و ورجه وورجه

شیر بده بخوره

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم ببخشید شما کیست لوزه تون خوب شد؟ میشه لطفا جواب بدین خیلی نگرانم😔

سلام.نه..هنوز هست کاری نداره باهام.نترس دکتر نموند نرم همدان تهران ..همشون گفتن هیچچی نیست.مگه داری توام؟

سلام.نه..هنوز هست کاری نداره باهام.نترس دکتر نموند نرم همدان تهران ..همشون گفتن هیچچی نیست.مگه داری ...

اره عزیزم عکسشو واستون میفرستم ببینید از شما هم همینجوره😔خیلی نگرانشم

اره بابا کیست لوزس.نگران نباش

از شما هم همینقدر بزرگه؟؟رفتم دو تا متخصص یکی گف بی خیالش باش فقط چکش کن اگه بزرگتر شد بابد جراحی بشه..یکی دیگه گف بیا تخلیه ش کنم ولی ترسیدم.من فک میکنم خیلی بزدگه؟شما مطمئنی کیسته؟چیز خطرناکی نیس؟

از شما هم همینقدر بزرگه؟؟رفتم دو تا متخصص یکی گف بی خیالش باش فقط چکش کن اگه بزرگتر شد بابد جراحی بش ...

اره بابا .نترس مطمعن باش .دیگم دهنتو جلو اینه مث غار باز نکن که فکت بعدا درد میگیره..چیزی نیس.بیخیالش شو هنو هست برامنم.دقیقا شکل همینه

اره بابا .نترس مطمعن باش .دیگم دهنتو جلو اینه مث غار باز نکن که فکت بعدا درد میگیره..چیزی نیس.بیخیال ...

خیلی ترسیدم حقیقتش چون عمه م دو ماه پیش سرطان مری گرفته😔 میشه از کیست لوزتون عکس بفرستی ببینم مثل همینه خیالم راحت شه

خیلی ترسیدم حقیقتش چون عمه م دو ماه پیش سرطان مری گرفته😔 میشه از کیست لوزتون عکس بفرستی ببینم مثل ه ...

سرطان مری چه ربطی به اون داره؟بخدا بد جاییه پشت لوزمه عکس نمیشه گرفت..نه نترس.سرطان مری غذا گیر میکنه تو گلو.حالت زخم تولوله گلو هست.اینا کیست و سنگ لوزس

سرطان مری چه ربطی به اون داره؟بخدا بد جاییه پشت لوزمه عکس نمیشه گرفت..نه نترس.سرطان مری غذا گیر میکن ...

هیییی عزیزم من کلا فوبیا بیماری دارم اینجور چیزام برام پیش میاد😪😪😪

یعنی اصلا دیده نمیشه؟من اتفاقی دهنمو باز کردم جلو اینه دیدم یه چیز سفیده کامل ک باز کردم دیدم اینه🤦‍♀️ شما چطور فهمیدین اصلا؟علائمی چیزی داشتین؟