2777
2789

تاپیکات و خوندم عزیزم زندگی منم تقریبا مثل شماست از دست دخالت های خانواده شوهر به ستوه اومدم و تا پای طلاق رفتم چقدر دلم خنک شد مغازه رو گرفتین جای مهریه انشالله خیر و برکت بشه برات عزیزم 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکات و خوندم عزیزم زندگی منم تقریبا مثل شماست از دست دخالت های خانواده شوهر به ستوه اومدم و تا پا ...

ممنونم عزیزم لطف داری.. تموم پول های دنیا جای پدر خودش رو برای بچم نمیگیره.. ولی چه کنم که از حیوون هم کمترن

ممنونم عزیزم لطف داری.. تموم پول های دنیا جای پدر خودش رو برای بچم نمیگیره.. ولی چه کنم که از حیوون ...

دوست عزیز بچه شما فعلا کوچیکه من چن تا پیرهن بیشتر از تو پاره کردم اینجور پدرایی به درد نمیخورن بچه من ده سالشه هر جشن و عیدی بود شوهرم دعوا راه انداخت با خانوادش باشه هر مهمونی همینجور همیشه تو خونمون دعوا راه مینداخت سر خانوادش و لرزه به جون بچه مینداخت الان ازش یه بچه عصبی پرخاشگر به جا مونده خدا رو شکر کن دکش کردی 

دوست عزیز بچه شما فعلا کوچیکه من چن تا پیرهن بیشتر از تو پاره کردم اینجور پدرایی به درد نمیخورن بچه ...

بله واقعا... کم ندیدم ادمایی همینجا که آرزوی طلاق یا مرگ پدر و مادرشون رو دارن.. در مورد زندگی خودم فقط از این دلم میسوزه که اگه خونوادش دست از سر ما برمیداشتن ، مشکل غیر قابل حلی نداشتیم.. میتونستیم با هم زندگی کنیم.. اتفاقا به شدت آدم آرومی هم هست.. برای همین از اعتراض های من تعجب میکرد... ولی خب خیلی راحت از زیر بار مسئولیت زندگی شونه خالی کرد.. هنوزم باورم نمیشه چطور اینقدر راحت از دیدن بچمون برای همیشه گذشت.. شبا ساعت ها راه میبرد تا بخوابه.. ولی خب مادرشوهرم با دعا و طلسم زندگیمو خراب کرد

بله واقعا... کم ندیدم ادمایی همینجا که آرزوی طلاق یا مرگ پدر و مادرشون رو دارن.. در مورد زندگی خودم ...

مال منم همینه اینا به وقتش بخوان سر زن و بچه رو هم به خاطر پدر مادرشون میبرن شوهر من هم به شدت اروم و مهربونه ولی باید مارو هم فدای خانوادش کنه وگرنه ساز ناسازگاری میزنه فک کن تازه از مهمونی اومده بودیم خوش و خرم  به خاطر خانودش یه هو من و گرفت زیر مشت و لگد و از خونه بیرونم کرد تا ده روز شکایتش کردم یک کلام فقط میگفت طلاق خواهر و مادرش آورده بود تو خونم  پهن شده بودن تو  زندگیم میخوردن و میخوابیدن و نمیزاشتن بیاد دنبالمون فک کن حتی زنگ نمیزد حال بچمو بپرسه منم پدر و برادرم همگی رفتیم خونه ریختیم سرش میخواستیم تیکه تیکه اش کنیم ترسیدن و فرار کردن از خونه .فرداش اقوامشو فرستادن دنبالم رفتم سر زندگیم اگه بهشون حمله نمیکردیم خیال داشتن نیان سراغم هشت طلاقم کنن مفت و مجانی ولی ماطایفه داریم  واسطه رو تهدید کردیم گفتیم همه خانوادش و با تفنگ میبندیم به رگبار  دخالت کنن و حرف طلاق بزنن دیگه ترسیدن  فعلا دو سه هفته است اومدم نمیدونم آینده چی میشه بهش اطمینان ندارم .

من بخاطر بچم بهش التماس هم کردم... در این حد خودمو خفیف کردم.. ولی تهش به این نتیجه رسیدم زندگی زورکی هم که فایده نداره.. باورت میشه تو ۴ سال زندگی ۲۰ بار هم رابطه نداشتیم.. رکوردش تا ۱ سال و نیم دست به من نزد.. بعد دیدم خودمو تو این زندگی بدون عشق بسوزونم که چی... مگه آدم نیستم.. آخه انتخاب خودش هم بودم.. ولی خونوادش نزاشتن.. اونقدر مادرشون از باباش آه و ناله میکنه که اینا همیشه عذاب وجدان دارن.. حساب کن وقتی مادرشون میخواد نشون بده مثلا گوشت و مرغ ندارن، برامون بال و گردن درست میکنه، بعد شوهر من میفهمه که باید خرید کنه.. ولی همون موقع من فریزر رو هم که چک کردم دیدم که داشتن😐 ولی مادرشون بنده شکمه.. وقتی دعوامون میشد میگفت همسایه ها صداتون رو میشنون میگن اینا چیزی ندارن بخورن که به جون هم افتادن.. به خواهرش گفته بود زنش سر این طلاق گرفته که از شوهرش نون فانتزی خواسته و اون نخریده. آخه دعوا و طلاق سر نون فانتزی؟