2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کافه بار کنار قهوه سازه خیلی دوسش دارم

خیلی قشنگه

ببخشید اون ظرف های چای رو چند گرفتی

یا دیدم دونه ۷۰ تومن میدن خواستم بپرسم

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
تو این گرمااااا😬ما جنوبیم شما کجایی که زیر لحافی ؟؟؟

اها عزیزم اونجایید حق دارید 

اینجا خییییلی سرده شبا در و پنجره بسته اس دستشویی هم بیرونه باید سویشرت بپوشی وگرنه یخ میزنی 

یکی از شهرستانای خراسان رضوی

منم مستاجرم😂😂😂ولی پذیرایی خیلی دوست دارم شیک چیدمولی سال دیگه‌ میریم

ما رسم جهیزیه نداریم قبلا پیش مادر همسرم بودم چیزی نخریدم 

الان ک جدا شدم کم کم دارم میخرم 

هم همسرم ی کارگاه طلا زده علاوه بر وسیله هایی ک خریده برای کارش  باید طلا هم داشته باشه واس کار کردن

دیگه وسیله هامو نتونستم ی جا بخرم  

دیگه فعلا واس پذیرایی چیزی نخرید کم کم دارم میخرم مبل هنو نخریدم 

اها عزیزم اونجایید حق دارید اینجا خییییلی سرده شبا در و پنجره بسته اس دستشویی هم بیرونه باید سویشرت ...

پس زمستونتون چه شکلیه ؟؟

اصلا این حجم از سرما توی ایران اونم اخر تابستون  در مخیله ام نمی گنجه

😐🤷🏻‍♀️
ما رسم جهیزیه نداریم قبلا پیش مادر همسرم بودم چیزی نخریدم الان ک جدا شدم کم کم دارم میخرم هم همسرم ی ...

انشالا به سلامتی منم 2 ساله تقریبا ازدواج کردم ولی زیاد نتونستم چیز میز بخرم خونه ی ساده ای دارم 

بالکن که تقریبا یه گلخونه کوچیک شده با گل ها و.درختچه های  بزرگو کوچک🥲 درخت موز بزرگ ، بنجامین و آمستل و خیزان بزرگ بزرگ اندازه ی درخت🥲 پیچک رونده که نصف بیشتر دیوار و گرفته، هر روز  رو میز و صندلی بالکن میشینم و یا با گل هام ور میرم وگرنه غم و غصه هام دیوونه ام میکنه💔💔

هر کی میاد عاشق بالکنم میشه، نمیدونه هر کدوم از گل هام یکی از، غم هایی بود که داشت میکشت منو، تا تبدیل به گل شد🥲

آخه هر وقت حالم خیییلی بده گل میخرم، فقط این حالمو خوب میکنه 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

انشالا به سلامتی منم 2 ساله تقریبا ازدواج کردم ولی زیاد نتونستم چیز میز بخرم خونه ی ساده ای دارم

عزیزم بنظر من خونه ساده خیلی قشنگه ترهه ساده شیک 

ان شالله هرچی دوس داری بهترین هارو بخری 

من میتونستم بخرم ولی همه سرمایمونو گذاشتیم برای کار دیکه نشد

ما رسم جهیزیه نداریم قبلا پیش مادر همسرم بودم چیزی نخریدم الان ک جدا شدم کم کم دارم میخرم هم همسرم ی ...

منم کم کم دارم میخرم راستش

فقط تیکه های بزرگ و واجب داشتم

منم هربار یه چیزی میخرم خیلی چیزا کم دارم

سخته راستش،تیکه تیکه خریدن.وسایلا گرونه.

بچهامم با این وضع و احوال.تلویزیونمو شکوندن😂😂😂

پس زمستونتون چه شکلیه ؟؟اصلا این حجم از سرما توی ایران اونم اخر تابستون در مخیله ام نمی گنجه

کاش اینجا بودی خیلی سرده  امسال میگن سرما زود اومد 

زمستون که واقعا یخخخخه 

شاید برف و بارون کم باشه ولی سرمای سوز ناکی داره