2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا وارد نشو همش تبل توخالیه،تعجب میکنم هنوزم هست این شرکت های مسخره

یکی از اشناهامون الان داخل نتورک و درآمدش خیلی بالاس 

جوری ک تو ی سال تونست ماشین میلیاردی بخره

نمیدونم واقعا اینا واقعیه یا ن

خبر مرگشون

هم اون زیر مجموعه هاش که به زور محصول دروغین با آب و تاب بهت میفروشن هم شرکت و مدیر اصلی که از حماقت خانمهای خانه دار یا دخترای زیر 20 سوئ استفاده میکنن و رویا فروشی میکنن

خبر مرگشونهم اون زیر مجموعه هاش که به زور محصول دروغین با آب و تاب بهت میفروشن هم شرکت و مدیر اصلی ک ...

واااییی راست میگی؟

من داشتم خر میشدم برم سمتش

ولی خب خدایی پسرخاله خیلی ازش پول درمیاره

نه ارز دیجیتال فرق داره قربونت. از من میشنوی اون کسی که این شرکت نتورک معرفی میکنه همین برو بلاکش ک ...

ارز دیجیتال و ترید خوبه؟ 

نه طرف میدونه مخم زده نمیشه زیاد بهم پیله نمیشه

نتورک دیگه تو ایران نیست عزیزم

اون سالها از مردم پول میگرفتن و وعده جنس و طلا میدادن که بالاها خوردن و به پایین مجموعه ها نمیرسید و کلاهبرداری شد

کلا گناه و حرام هست

اما بازاریابی شبکه ای که طبق اسلام و زیر نظر صنعت معدن تجارت هست

شرکتهای مطرح با  جذب نمایندگان فروش کالاهایی خاص که دربازار نیست رو عرضه میکنند

و فروش بیشتر سود کمتر رو راه اندازی کردند

فروش مویرگی

بسیار پر فروش هست چون از تولید به مصرف کننده میرسه

و دست واسطه نیست این محصولات

و  با کار در این حوزه میشه به درآمد+ سالهای اول رسید چون بیزینس تصاعدی هست

در کشورهای خارج اکثر مشاغل به اینصورت هست

اما مردم جهان سوم،باز هم به این اعتماد نرسیدن

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
ارز دیجیتال و ترید خوبه؟ نه طرف میدونه مخم زده نمیشه زیاد بهم پیله نمیشه

بایستی سواد و اطلاعات لازم رو داشت

دیشب یکی تاپیک زده بود

پدرش یک میلیارد در ترید ضرر کرده

بزنی تاپیکش میاد

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی