2777
2789
عنوان

شاید مسخره باشه اما مدرسه ها

495 بازدید | 43 پست

سلام من امسال میرم یازدهم پارسال خیلی اذیت شدم راستش ما وضعیتشان خیلی خوب نیست بابام ماشین نداره موتور داره بعد اینکه دوستام همش مسافرتو و تفریح من همش خونه اونا هر روز کیف و کفش عوض میکنن بعد من یه کیف دارم و یه کفش حتی یه اتاقم ندارم نه که بگم ناراحتم که من ندارما اما خجالت میکشم جلوشون احساس میکنم خیلی ازشون پایینترم بعضیاشون انگار یجوری باهام رفتار میکنن برا همین از شروع شدن مدرسه ها اصلا خوشحال نیستم کاش زودی تموم بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو باهاشون مقایسه نکن

تجربه ثابت کرده همشون لاف میزنن. اگه یکم فکر کنی میبینی وضع تو از چندین جهت از اونا بهتره

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

خب سنت کمه ک این چیزا برات مهمه، ولی عزت نفس داشته باش و قوی باش... 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

آجی بیخیال بچه ها به این چیزا توجه نمیکنن تنها چیزی که مهمه درسته و اخلاقت

اینو‌به غنوان کسی‌میگم که ۱۲ سال یا با موتور‌رفته یا با اتوبوس یا پیاده و کل دبیرستانو با یه یونیفرم رفته

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

منم کل سال با یه جفت کفش و مانتو میرفتم

وضعمون معمولی بود اما من اعتقادم این بود که مردسه جای شو اف نیست با همین لباسا میشه درس خوند

یبار کفشم یه مشکلی پیش اومد براش با کفش مهمونی رفتم معلم احمقم گف چه عجب فلانی کفششو عوض کرد!

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

درکت میکنم قشنگم ولی تو سرتو بالا بگیر و عزت نفس داشته باش تا تو نگی که اونا شرایط تورو متوجه نمیشن از هیچیم خجالت نکش این دوران سمو همه داشتن حتی همون رفیقاتم از یسری چیزا خجالت میکشن ولی نمیگن همشم بخاطر زندگی تجملاتی که ما ادما برا خودمون درست کردیمه

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.