2777
2789
عنوان

خانما شما باشین اینجوری جواب جاری رو میدین یا من کار بدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 42 پست
واقعا ؟ همش میگم کاش نمیگفتم شوهرمم میگه چرا جلوی مامانم جوابشو دادی

تاحالا به مادرشوهرت ازاخلاقای جاریت نگفتی؟اگر گفتی که مادرشوهرت ناراحت نمیشه اگرهم رفتارهای جاریتو نگفتی یه بار بشین به مادرشوهرت تعریف کن یه وقت فکر بد ی دربارت نکنه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
بگو خوب کردم تا از غلطا نکنه به اسم من هر غلطی بکنه ساده نباش

شوهرم کارشه منو مقصر بدونه نمیدونم چرا از اینا میترسه جوابشونو بده میگه شر میشه و فلان درحالی که برادر شوهر من وقتی حامله بودم رفتم خونشون جوری داد و بیداد کرد سرم و جاریم با خنده نگاهم میکرد یه بار جوابشو نداد گفت دادشمه نمیشه که 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاحالا به مادرشوهرت ازاخلاقای جاریت نگفتی؟اگر گفتی که مادرشوهرت ناراحت نمیشه اگرهم رفتارهای جاریتو ن ...

مادرشوهرم کاملا درجریان همه چیز هست چون این اون اوایل زنگ میزد به من نگو میرفته به شوهرش میگفته من زنگ زدم پشت سر خانواده ی شوهرم بد گفتم و اونو مینداخت به جون من بعد ها فهمیدم مادرشوهرم که باهم تو یه ساختمون هستیم تلفن منو یه خط هم تو خونش داره و تمام حرفای مارو گوش میکنه و در جریان همه چیز هست و به روی خودش نمیاره البته بدشم نمیومد کسی به من فحش بده ها و فکر میکنه زرنگه که خط منو گوش میده منم تلفنو شکوندم و گفتم از دستم افتاد حالا فقط از گوشیم با کسی حرف بزنم استفاده میکنم 

بنده خدا حرف بدی که نزده بود،

نه حرفش بد نبود ولی همش میخواد منو ببره زیر بلیط خودش که من خوبم تو فتنه ای 

اصلا نمیتونه سرش تو زندگی خودش باشه همش دنبال دعوا تو خونه ی منه شوهرمم بشدددت دهن بینه و این میشناستش یه دعوایی خونه من انداخت تا چهار سال بخدا ما درگیر بودیم اصلا از شوهرم سرد شدم بخدا دراین حد فتنه اس 

مادرشوهرم کاملا درجریان همه چیز هست چون این اون اوایل زنگ میزد به من نگو میرفته به شوهرش میگفته من ز ...

با جاریت زیاد هم صحبت نشو اصلا باهاش حرف نزن سوالی چیزی هم ازت پرسید جوابهای یک کلمه ای یده توجمعهای خانوادگی هم اصلا کنارش نشین سرسنگین باش خودش دیگه میفهمه ازت کنار میکشه من خودم سالی یه بار خونه جاریم میرم جاهای دیگه هم ببینمش فقط سلام واحوالپرسی تمام

با جاریت زیاد هم صحبت نشو اصلا باهاش حرف نزن سوالی چیزی هم ازت پرسید جوابهای یک کلمه ای یده توجمعهای ...

یه مدت همین شکلی بودم باهاش بعدش 

خانواده ی شوهرم به شوهرم میگن زن تو میخواد خانواده رو از هم بپاشه و ادم گریزه و اجتماعی نیست و کلی حرف دیگه کاری کردن بخدا احساس بیعرضه گی میکنم و اعتماد بنفس اصلا ندارم 

یه مدت همین شکلی بودم باهاش بعدش خانواده ی شوهرم به شوهرم میگن زن تو میخواد خانواده رو از هم بپاشه و ...

احتمالا جاریت رفته پرشون کرده تو کاری به کارجاریت نداشته باش اما با مادرشوهرت اینا رفت وآمدکن وبگو بخند من جاری کوچیکم این طوری بود خیلی چیزای دروغ ازطرف من میرفت به خانواده شوهرم میگفت اوایل باور میکردن ولی به مرور زمان دستش رو شد همه  شناختنش توهم صبور باش

همیشه همین کارو میکنما ولی این دفعه نمیدونم چرا اینکارو کردم اخه رفته به برادر شوهرم گفته من بهش؟گفت ...

اگر اینطوریه خوب گفتی

ولی تو میدونستی همچین آدمیه ،سر قضیه دومی به بعد دیگه نباید همه حرفی بهش میزدی

احتمالا جاریت رفته پرشون کرده تو کاری به کارجاریت نداشته باش اما با مادرشوهرت اینا رفت وآمدکن وبگو ب ...

کلا مادرشوهرم از من خوشش نمیاد بدش نمیاد طلاقمو بگیرم و برم خیلیم تلاش کرده و میکنه اینم یجورایی کمکش شده واسه همین ساکت میشینه تا قشنگ با کاراشون من بشم مقصر تمام ولی من بازم به روشون نمیارم باهاشون هیچ وقت تندی نمیکنم و بدی نمیکنم جوابم بدم با خنده و ارامشه ولی کلا باید این جاریمو بزارم کنار به جز این که بدتر کنه چیز دیگه ای برام نداره اگر میخواد زندگیم واسه نیومدن این تموم بشه همون بهتر زودتر تموم بشه والا 

اگر اینطوریه خوب گفتیولی تو میدونستی همچین آدمیه ،سر قضیه دومی به بعد دیگه نباید همه حرفی بهش میزدی

اره خب مقصر اول و اخر خودمم که با همه صمیمی رفتار میکنم نه اینکه واقعا غیبت کنم و صمیمی باشم ها ولی تو جمع قیافه بگیر نیستم با همه قاطی میشم بقیه هم میگن خب این تو جمع اینقدر با طرف راحته حتما اون درست میگه که میره درد و دل میکنه و پشت سر ما حرف میزنه دیگه بعد من میشم مقصر 

کلا مادرشوهرم از من خوشش نمیاد بدش نمیاد طلاقمو بگیرم و برم خیلیم تلاش کرده و میکنه اینم یجورایی کمک ...

آفرین درست ترین کار همینه جاری رو بزاری کنار 👌