2777
2789
عنوان

خانما شما باشین اینجوری جواب جاری رو میدین یا من کار بدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه حرف دلت رو همیشه بزن

دقیقن

من همش خودخوری میکنم بعدش

درحالی ک اوناظرفیت ندارن سکوت کنیم درمقابلشون

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

واالا جاری من هم اینجوری تا منو میبینه میره با شوهرش دعوا 

حتی اگه باهم حرف هم نزدهدباشیم 

بعد همه میگن تو نباید نشون میدادی ک فلان جا رفتینو و فلان چیزو خریدین  خب مگه من تا کی باید پاره موره بپوشم یا رفتن ب مسافرتمو از جاریم قایم کنم اخه  انگار مثلا بچس 

اونوعقلش نمیرسه تقصیر من چیه 

من باشم فقط میخندم هیچی نمیگم

همیشه همین کارو میکنما ولی این دفعه نمیدونم چرا اینکارو کردم اخه رفته به برادر شوهرم گفته من بهش؟گفتم اونا مشکل دارن که بچه دار نمیشن برادر شوهرمو اینجوری راضی کرده باردار شده و بچشم پسره حالا همش به من میگه دیدی زن منو زور کردی بچه دار شدیم دیدی فلان و بهمان 

سر این قضیه خیلی ازش پر بودم قبلا هم واسه کارای عروسیش گفته بود فلانی میگه اینطور و اون طور همش برادر شوهرم سر جنگ با من داشت که تو زن منو یاد میدی 

همیشه همین کارو میکنما ولی این دفعه نمیدونم چرا اینکارو کردم اخه رفته به برادر شوهرم گفته من بهش؟گفت ...

عزیزم اصلا ‌کار خوبی کردی  خب پس کی باید حرفتو میگفتی والا من بودم صبر نمیکردم تا الانش صد بار گفته بودمش 

همیشه همین کارو میکنما ولی این دفعه نمیدونم چرا اینکارو کردم اخه رفته به برادر شوهرم گفته من بهش؟گفت ...

پس دقیقا به جا حرف زدی اصلا ناراحت نباش

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
واالا جاری من هم اینجوری تا منو میبینه میره با شوهرش دعوا حتی اگه باهم حرف هم نزدهدباشیم بعد ...

اره بخدا منم همینم بعد منو مقصر میدونن رفته بود گفته بود به برادرشوهرم چرا به اون خونه دادن صبح تا شب همش داره ارزوی مرگ پدر و مادرتو میکنه بعد به من که این همه ال کردم و بل کردم خونه نمیدن کل دوران بارداریم برادرشوهرم خونه منو تو شیشه کرد تو روم میخنده ولی بشدددت ازم متنفره و وقتی بهش میخندم فکر میکنه من هالو هستم و نمیفهمم

حالا که جواب دادی ..ولی حرفی رو میخوای بزنی با خنده بگو.مثلا همینو به شوخی خنده میزدی میگفتی

اره خب همینجوری مثل خودش با خنده گفتم نه با دعوا اصلا نمیتونم حالت دعوا بگیرم با کسی