2777
2789

مادرشوهرم امشب مارو شام دعوت کرد من رفتم خونشون جاریم برگشت گفت قدر منو بدون من به مادرشوهرت گفتم تو هوس این غذا رو کردی بگه بهت توهم بیای منم برشگتم گفتم تو مگه قدر منو میدونی که همش به اسم من میری خواسته هاتو از شوهرت میخوای ؟ بعد دیدم ساکت شد و سر سنگین شدن همشون باهام 

اخه همیشه کارش همینه میره از دهن من حرف به برادر شوهرم میگه بعد کارشو به اسم من انجام میده بقیه رم میندازه به جون من که چرا تو کار اینا دخالت میکنی 

درحالی که بخدا من کاری ندارم اصلا به من ربطی نداره اخه زندگی دیگران ولی اونا خرفشو باور میکنن و میریزن سر من و متاسفانه شوهر مکم اونا رو بیشتر فبول داره 

حالا من میگم کاش جوابشو اونجوری نمیدادم عین ادمای گوشت تلخ جواب دادم احساس میکنم شخصیتمو اوردم پایین اصلا 

بنظرتون کار بدی کردم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ اینطوره نوشجونش 

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍