2777
2789
عنوان

سونوی غربالگری اولم باز خطا داد

193 بازدید | 26 پست

باید سلفری بدم

هزینش ۶.۵ تومن

انتطار یک ماه

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه ندادم و خیلی خوشحالم

چی ندادی؟

سلفری؟

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘
منکه ندادم و خیلی خوشحالم

هزینش رو نداشتین؟

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

اسی جان 

درسته هزینه ی زیادی پرداخت میکنی 

ولی درعوض میدونی نی نی سالمه 

وباخیال راحت منتظر میمونی ❤

ان شاءالله به سلامتی بغلش بگیری

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
برای چی خطا داد؟ینی خدایی.نکرده گفت جنین مشکل داره؟

غربالگری بر اساس احتمالاته

لج کردم

سر چی گلم 

ان شاءالله که سلامت  باشه ❤

ولی کاش آزمایش می دادی 

حالا که انجام ندادی 

خدا مراقب باشه