2777
2789
عنوان

سونوی غربالگری اولم باز خطا داد

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 26 پست

اینایی که آی وی اف میکنن 

میدونی  چقد هزینه  میکنن  تا به مرحله ی  شما برسم 

حالا  شما هم توکل به خدا برا سلامتیش تلاش کن

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
چون زر مفت الکی میزنن و الکی میترسونن آدموفدات

نه اینجوری نیست 

توی ان تی سندرم داون تشخیص داده میشه

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی ارواح عمشونبه دوست منم همینو گفتن تا پای سکته رفت بچه دنیا اومد سالم سالم

خداروشکر

اها ینی جواباش حتمی نیست؟ینی اگ.بگه.جنین سالمه و مشکلی نداره بازم.ممکنه مشکلی باشه؟

نه حتمی نیست

بگه سالمه دیگه سالمه

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘
اها بازم من فک میکردم جواباش قطعیه🥺

غربالگری بر اساس احتمالاته

ولی سلفری ۹۸ درصد درست میگه

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘
یعنی اگ تو غربالگری نشون بده ک جنین مشکل داره میفرستن سلفری؟ولی اگ سالم باشه دیگ تمام تا انومالی؟

اره

یعنی اگ تو غربالگری نشون بده ک جنین مشکل داره میفرستن سلفری؟ولی اگ سالم باشه دیگ تمام تا انومالی؟

عزیرم غربالگری نمیگه مشکل داره

احتمال میده

مثلا میگه از بین ۴۰۰ بچه که تو شرایط شما بودن یکیش مشکل داشته

برای اطمینان سلفری داده میشه

عزیرم غربالگری نمیگه مشکل دارهاحتمال میدهمثلا میگه از بین ۴۰۰ بچه که تو شرایط شما بودن یکیش مشکل داش ...

اوووووو پس خیلی غیر قابل اعتماد نیس🥺🥺🥺من فک میکردم خیلی دقیق تره

🖤💔🙂