2777
2789

من تو محل کار خیلی آرومم و با همکاری آقا در حد سلام و علیک حرف میزنم 

بخش‌ کاریم هم با این آقا فرق می‌کنه ولی خب همش میبینمش 

چه حرکتی بزنم بفهمم اونم خوشش اومده یا نه

خوشش اومده باشه میگه

مردا هیچ فرصتی و از دست نمیدن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

خیلی کم نگاش کن وقتی فهمید نگاش میکنی نگاتو بدزد 

لبخند بزن بهش 

راجب موضوعات کاری ازش کمک بخواه

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی کم نگاش کن وقتی فهمید نگاش میکنی نگاتو بدزد لبخند بزن بهش راجب موضوعات کاری ازش کمک بخواه

نگاهش نسبت ب قبل بیشتر شده ولی خب من ی کم خجالتیم

بنظرت کلان بیخیال شم دیدمش هیچ واکنشی نشون ندم

نگاهش نسبت ب قبل بیشتر شده ولی خب من ی کم خجالتیمبنظرت کلان بیخیال شم دیدمش هیچ واکنشی نشون ندم

ن تو همش نگاش کن ن زیااادا به اندازه با لبخند بخاددد میاد جلو

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

باشه عزیزم

ی چیزیم بگم اصلااااا به نگاه مردااا اعتماد نکن