2777
2789

من تو محل کار خیلی آرومم و با همکاری آقا در حد سلام و علیک حرف میزنم 

بخش‌ کاریم هم با این آقا فرق می‌کنه ولی خب همش میبینمش 

چه حرکتی بزنم بفهمم اونم خوشش اومده یا نه

خوشش اومده باشه میگه

مردا هیچ فرصتی و از دست نمیدن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

خیلی کم نگاش کن وقتی فهمید نگاش میکنی نگاتو بدزد 

لبخند بزن بهش 

راجب موضوعات کاری ازش کمک بخواه

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون اگه خوشش بیاد خودش میاد سمتت.شمام اگه میخوای نظرشو جلب کنی گرم تر سلام علیک کن با اون تا بفهمه که فرق داره با بقبه برات

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

خیلی کم نگاش کن وقتی فهمید نگاش میکنی نگاتو بدزد لبخند بزن بهش راجب موضوعات کاری ازش کمک بخواه

نگاهش نسبت ب قبل بیشتر شده ولی خب من ی کم خجالتیم

بنظرت کلان بیخیال شم دیدمش هیچ واکنشی نشون ندم

نگاهش نسبت ب قبل بیشتر شده ولی خب من ی کم خجالتیمبنظرت کلان بیخیال شم دیدمش هیچ واکنشی نشون ندم

ن تو همش نگاش کن ن زیااادا به اندازه با لبخند بخاددد میاد جلو

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

باشه عزیزم

ی چیزیم بگم اصلااااا به نگاه مردااا اعتماد نکن