2777
2789

من با یه پسری که رابطمون کاملا جدی بوده وارد رابطه شدم خانواده های هر دو طرف در جریانن و کاملا ازدواجی حدود یک سال هم هست باهمیم

بخاطر اینکه بتونه سریع بیاد خاستگاری من یه غلطی کرده هشتصد میلیون بدهی بالا اورده تو کار خرید و فروش ماشینه

دوتا از ماشین هاشو فروخت الان پونصد داره

بخاطر سیصد تومن احتمالا بیفته زندان دوسال 

امروز زنگ زد بهم با بغض که اگه گرفتنم پای من میمونی دیگه ؟منم گفتم احتمالش کمه گفت حداقل بهم دروغ بگو 

به دروغ بگو میمونم 

اینو که گفت سوختم الان نمی‌دونم چیکار کنم اگه گرفتنش 

چون بخاطر ایندمون این کارو کرده و من مطمئنم دارم دیونه میشم تورو خدا کمکم کنید😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامردی نیس نمونی؟؟جاتون عوض میشد انتظار داشتی چیکار کنه؟

اخه سابقه براش رد میشه مادر من هم با این قضیه مشکل داره البته تا جایی که بتونم پنهان میکنم ازشون 

ولی اینکه عاشقمه رو مطمئنم💔

اخه سابقه براش رد میشه مادر من هم با این قضیه مشکل داره البته تا جایی که بتونم پنهان میکنم ازشون ولی ...

باعثش خودتون دوتا بودید دیگه هردو ب یک اندازه مقصرید قرار نیس فقط شریک سودش باشی حالا ک باید تاوان بده هم هر دو باید تاوان بدید ن فقط اون پسر ساده 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی

واقعا نمیخوای پاش بمونی؟چرا؟

بخاطر سابقه ای که از زندان واسش رد میشه 

ولی قبل اینکه واسش مشکل پیش بیاد تو صافکاری بود بخاطر گرفتن خونه و این داستانا زد تو این کار چک های بی مورد کشید 

بعد چند دیقه پیش پیام داد رو گوشیم که من همه اینکارا رو کردم بخاطر کی ؟بخاطر تو 

باعثش خودتون دوتا بودید دیگه هردو ب یک اندازه مقصرید قرار نیس فقط شریک سودش باشی حالا ک باید تاوان ب ...

اخه ادم نمیدونه تو این دوسال قرارع چی بشه

بعد زنگ زدم به داییش گفت اگه خدا کرد پولش جور شد که نمیره زندان بازم امیدوار شدم یکم ولی اگه گرفتنش من احتمال زیاد پاش بمونم نمیدونم