2777
2789
عنوان

چقد بچه داری سخته

95 بازدید | 13 پست

بچه ها دیگم کم آوردم حس میکنم اصلا بلد نیستم مواظب بچم باشم هرچی بیشتر مراقبشم بیشتر مریض میشه همش دارم غصه میخورم از یکماه وخورده ای پیش همش مریضه مدام انتی بیوتیک میخوره خیلی ضعیف شده دلم براش کبابه تا میاد یه ذره جون بگیره مریض میشه دیگه نمیدونم چیکار کنم 

شیرازیای عزیز کسی دکتر اطفال خوب میشناسه دخترم یکسال وسه ماهشه ؟دکتر گشتاسبی دکتر خوبین؟لطفا راهنمایی کنید 

مشکلش چیه که آنتی بیوتیک‌ میدن؟

من بعضی وقتا که دکتر آنتی بیوتیک می‌نویسه به بچم نمیدم 😒

از بس که الکی مینویسن.

ببین اگه مشکلش ویروسیه، آنتی بیوتیک نده. همون دارو بچه رو ضعیف می‌کنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حساسیت بزار کنار سعی کن چیزای مقوی بهش بدی مصرف آنتی بیوتیک کم کم کم کنی بچه از محیط بیرون خون ...

بخدا هیچ جای شلوغی نمیرم  همش خونه ام خونم کنار خونه برادر شوهرا وپدرشوهرمه بخاطر همین همیشه مریضه میان پیشش 

مشکلش چیه که آنتی بیوتیک‌ میدن؟من بعضی وقتا که دکتر آنتی بیوتیک می‌نویسه به بچم نمیدم 😒از بس که الک ...

چندوقت پیش عفونت ادراری شدید گرفت زده بود به مثانش شربت انتی بیوتیک خورد تا ده روز  خوب شد دیگه بعدش گلوش عفونت کرد دوباره انتی بیوتیک الانم دوباره چندروزه ویروس گرفته از اون ویروسایی که کربلایی ها آوردن هنوز مریضه

چندوقت پیش عفونت ادراری شدید گرفت زده بود به مثانش شربت انتی بیوتیک خورد تا ده روز خوب شد دیگه بعدش ...

خوب عفونت ادراری رو من تجربه ندارم، احتمالا واقعا آنتی بیوتیک میخواد. گلو هم بستگی داره چجوری باشه...

اشکال نداره عزیزم پیش میاد.

الان هم نمی‌دونم چی شده مربضیا خوب نمیشن، تا فکر می‌کنی داری خوب میشی از اول شروع میشه!

انشاالله که به زودی خوب میشه. تونستی یه دکتر خوب هم ببر بهش بگو که این مدت مریضیش چجوری بوده و چه داروهایی خورده.

بچم خوب شده بود داره آنتی بیوتیک وشرکت سرماخوردگی وایورامی میخوره امروز باز سرفه داره

سرفه بعد از علائم دیگه میاد، زود خوب میشه انشالله، ناراحت نباش. آنتی بیوتیکی تموم شد دیگه نده، مگر اینکه دکتر بگه حتما لازمه.

سرفه بعد از علائم دیگه میاد، زود خوب میشه انشالله، ناراحت نباش. آنتی بیوتیکی تموم شد دیگه نده، مگر ا ...

تا دوروز دیگه باید بخوره ینی سرفش طبیعیه اخه اصلا این چندروز سرفه نداشت فقط روز اول تب شدید داشت وسردرد امروز اومدم بهش سرلاک خرما ونارگیل دادم ویکم خربزه حس میکنم بخاطر همین بدتر شده

تا دوروز دیگه باید بخوره ینی سرفش طبیعیه اخه اصلا این چندروز سرفه نداشت فقط روز اول تب شدید داشت وسر ...

واااای خربزه چراااا؟!!!!

از قدیم گفتن هرکس خربزه میخوره پای لرزش هم میشینه!

خربزه خییییلی برای سرماخوردگی بده و سرفه میاره شدیدا. به خاطر همونه، خوب میشه.