2777
2789
عنوان

خانواده‌مذهبی

159 بازدید | 16 پست

صب تا شب توخونم 

چادریمو شبا بعد حسینیه بادوستام‌دوساعتی‌ بیرون‌ میمونم اینقد فوشو و کتک از مامانم میخورم 

بم‌میگه‌سگه‌ ولی‌ میمون‌  خاک‌تو سرد     هیچ‌کاری‌نمیکنی‌ همش‌یاخابی‌یاسرگوشی‌ یچیزی‌یادبگیر‌ ولی‌واقعن‌هیچیو‌دوست‌ندارم‌

این‌حقمه‌ایا؟ 

این‌ دخترای ول که از صبح تا شب بیرونن 

تیپای خفن‌ دارن آزادن‌ کلی‌ با دوست‌ پسراشون میرن‌ این‌ ور اون ور همش خرج میکنن 

حالا‌ زندگی‌من‌خوبه‌یااونا

بدرود ای اشتباه فرفری من 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفاش ربطی به چادری بودن ندارهمنم همینم حتی اجازه بیرون رفتن با دوستامم ندارمهمه جوره تحت فشارمخودت ...

اگه‌ منو بی چادر ببینه میزنه‌ توصورتم‌ 

خب تو طوریت نیست اینجوری؟

حرفای مامانت هیچ ربطی به مذهبی و غیر مذهبی نداره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چون‌ ماه صفره اره

متاسفانه خانواده من چه ماه صفر باشه چه غیر ماه صفر شبا تنها اجازه ندارم بیرون برم فقط یه دونه شبای احیاست که اونم با بابا میرم بیرون غر زدن هم که اخلاق مامان منم غر می‌زنه درس نمی‌خونی تنبلی ولی من دیگه عادت کردم به غر زدن مامانم

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
اگه‌ منو بی چادر ببینه میزنه‌ توصورتم‌ خب تو طوریت نیست اینجوری؟

خوب چادر اجبار سر کن بابات چیزی نمیگه چرا مامانت باهات اینجوری می‌کنه شاید دوست داره تو کارای خونه کمکش بکنی اما تو به نیازهای مامانت بی‌توجهی

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
یعنی حق بامامانمه؟

ععزیزم نمیگن حق با مامانته ولی اصلاً نحوه تربیتشون اشتباهه مطمئنی مامانت که هم سن تو بوده عقده نداره از بچگیش ن اکثراً اون مادر پدرایی که عقده دارند تو زندگی بچه‌هاشون همینقدر اذیت می‌کنند

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
ععزیزم نمیگن حق با مامانته ولی اصلاً نحوه تربیتشون اشتباهه مطمئنی مامانت که هم سن تو بوده عقده نداره ...

چرا خیلی اذیت‌شده‌ توزندگیش‌