2777
2789
عنوان

اگه به جای من بودید تصمیمتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 30 پست
ادامه رابطه باایشونقیافه بعد نهایتا یکسال عادی میشه اخلاق خیر

کی گفته عادی میشه؟ کسی مه هر شب بغلش میخابی‌و باید بهش میل داشته باشی عادی میشه؟؟؟؟؟

اتفاقا اولش داغی کم کم که نرمال شدی تازه میبینی زن کی شدی

اونقدر هم که گزینه عالی ای نیست بخای چشم پوشی کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت باهاش ارتباط بگیر شاید ظاهرش برات عادی شد یاانقدر خوب بود که به دلت نشست

اگه بازم دو دل بودی خب رد کن قراره یه عمر کنارش بخوابی به دلت نباشه اصلا لذت نمیبری!

ببین مرد اونجوری ایده آل هیچوقت پیدا نمیشه ظاهری خوب باشه هزار تا ایراد دیگه داره 

ولی خب باید به دلت بشینه به نظرم یه مدت باهاش آشنا شو اگه دیدی با وجود اخلاق خوبش به دلت نمیشینه که هیچی 

ولی همین اول بخاطر قیافه رد نکنش 

این سوالمو جواب بده تا راهنماییت کنم اندام و قدش نسبت به خودت چطوره ؟ از تو لاغرتره ؟قدکوتاه تره ؟ چ ...

ممنونم عزیزم بابت وقتی که گذاشتی

قد ایشون تقریبا ۹-۱۰ سانتی از من بلند تره و هم وزن هستیم ولی چون ایشون اقا هستن توی اقایون لاغر ترن

من چهره بهتری دارم نسبت به ایشون

اگر تصمیم به ازدواج داری....

به هر حال ظاهر خانم  از  شوهرش بهتر باشه مناسب تره،البته نظر منه

این آقا قدش بلنده و مردها اکثرا بعد از ازدواج چاقتر میشن و بعضی واقعا بعد از چند سال قابل شناسایی با روز اول نیستن

جز اینکه ژنتیکی همه خانواده لاغر باشن

با وجود اخلاق و رفتار مورد پسند شما باشه اگر وضع مالیش طوری باشه که بعد از ازدواج محتاج به درامد شما نباشه اوکی هست

هر کس یه طوری فکر میکنه ولی پاک بودن انسان خیلی مهمه بنظرم چون اهل نماز وروزس خدا خیلی کمکش میکنه تا در مسیر درست قدم برداره تحصیلاتشم که خوبه روزی دیگه دست خداست ولی در مورد هیکلش باید فقط به دلت رجوع کنی واقعا اگه بدلت نمیشینه بیخیالش شو از نظر من مهمه چون بعدا اگه خوشت نیاد دلتو میزنه پشیمون میشی 

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
یکی از علل خوش اخلاقیش اینه مه قیافش خوب نیست مجبوره یحپر دیکه جبران کنهمردی که همه چیز داره گه اخلا ...

منم به این مسئله فکر کردم

ایشون تلاش کردن این مسئله رو با اخلاق خوب و موقعیت اجتماعی‌ای که دارن جبران کنن

انسان خوش آتیه‌ای هستن 

و به همین جهت دچار تردید شدم 

ممنونم عزیزم بابت وقتی که گذاشتیقد ایشون تقریبا ۹-۱۰ سانتی از من بلند تره و هم وزن هستیم ولی چون ایش ...

پس چهره ش داغون نیس قدشم به نسبت خودت خوبه 

لاغری با دکتر تغذیه و بدنسازی اوکی میشه 

بنظرم ی چندبار باهاش برو بیرون ببین حس پیدا میکنی ادامه بده اگه دیدی حس نداری کاملا قیدشو بزن 

چون حسه خیلی مهمه کشش جنسی و..باعث ادامه زندگیه 

منم به این مسئله فکر کردمایشون تلاش کردن این مسئله رو با اخلاق خوب و موقعیت اجتماعی‌ای که دارن جبران ...

ممکنه بعد ازدواج که خرس از رو پا گذشت این اخلاق خوب هم کمرنگ شه

منطقی تصمیم بگیر همین 

فکر نمیکنم لاغریشون جوری باشه که با باشگاه و ورزش حل بشه

حل میشه تغذیه رو اوکی کنه و بره بدنسازی

داداش من 50 کیلو بود با 180 قد

خیلی بد بود

الان 85 کیلو هیکل بدنسازی خفن

چند ساله البته مداوم باشگاه میره

رژیم غذایی مخصوص داره

مکمل اینا هم میخوره