2777
2789
عنوان

موی خوبم نعمته😔

147 بازدید | 12 پست

من موهام ب شدت خشک و وز بود رفتم پروتئین تراپی انجام دادم حالا کف سرم ب شدت میخاره اینقد استرس دارم ضربان قلبم رفته بالا میترسم کچل بشم اگه موهای لخت و صافی دارین خوشبحالتون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراا

کف سرم خارش شدید گرفته خیلیا هم گفتن بعد دو هفته ریزشم میگیری از استرس دارم میمیرم مراقبتاشم سخته نمیتونم صورتمو درست بشورم روتینم انجام بدم جلو موهام خیس میشه فورا باید خشک کنی

عزیزم خیلی ریزش نمیگیره که کچل شی یذره ریزش داره ولی نه اونقدر

وای نمیدونی موقع کار چقد موهارو میکشید نصف موهام همونجا کنده شد شب سردرد گرفتم حرارت داغ سشوار و اتو مو هم نگم برات کلا اینقد ناراحتم بخاطر این چیزا و ترس ریزش ک دیگه الان از صاف و شلاقی بودنش لذت نمیبرم چون موهام خودش کم پشته ی ذره هم بریزه کچل میشم

عزیزم رزماری بزن و بهشون برس جای معتبر انجام دادی؟

اره معتبر بود موادشم تحقیق کردم خوب بود رزماری مزاجش گرمه میترسم بزنم موهام بدتر بریزه من چون طبعم صفراوی میگن حرارت سرت زیاده بخاطر همین ریزش جلو سر داری و موهات خشک باید برم حجامت و عرق گیاهی سرد بخورم

پس عزیزم حتما عوارضش اینه دیگه نگران نباش عزیزم

ولی من برگردم عقب اینکارا رو انجام میدم شما انجام بده نتیجه نگرفتی بعد برو سراغ پروتئین تراپی 

شامپو مو بدون سولفات استفاده کن فقط هفته ای یا دوهفته یکبار کف سرتو با شامپو معمولی بشور ماسک مو بدون سولفات داخل حمام استفاده کن بعد حمامم روغن آرگان بزن و برس چوبی کاش من اول اینارو امتحان میکردم