2777
2789
عنوان

من مردا برام زود عادی میشن

125 بازدید | 15 پست

چیکار کنم ؟نهایت  در حد سه ماه بعد کلا بصورت خودکار یادم میره چقدر طرف برام جذاب بوده  به سرعت رها میکنم  به طوری که گاهی اوقات نگران میشم نکنه مشکل دارم اصلا  به قول معروف نمک گیر نمیشم 

من رو با چیزایی که تو تاپیکا مینویسم قضاوت نکن من خیلی مهربونم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز دلت گیر نکرده :)

دلم گیر بوده بخدا بعد مدتی پسری که براش گریه میکردم رو دیکه نمیخواستم باهام حرف میزده برام عداب بوده من ز ۱۸ سالگی تا الان اینم  به طوری که خود پسرا بهم میگن تو چطور میتونی اینقدر سریع همه چیو ول کنی 

کاربر آقا . اجازه دارم یه چیزی بگم

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
یه پسر اینو میگفت کلی فحش میخورد.چون علاقه ی شما زودگذره خب، عاشق طرف نشدی کراش سادست زود میری جلو

منم دست خودم نیست حس میکنم قسمت عاطفی مغزم زنانه نیست نمیتونم مثل بقیه زنا فکر کنم متوجه شدم نحوه  احساسم مثل پسراست 

منم دست خودم نیست حس میکنم قسمت عاطفی مغزم زنانه نیست نمیتونم مثل بقیه زنا فکر کنم متوجه شدم نحوه ا ...

عزیز چطور به همچین نتیجه ای رسیدی؟ یمقدار بی ادبانه بود

این اخلاق خوبی نیست و زن و مرد هم نداره

و در کل چرا خودتو اذیت میکنی؟ بنظرت میشه همه ی رابطه هات جدی و عاشقانه باشه اونم تا ابد؟

آدم که نمیتونه عاشق هزارنفر بشه، دلیلش اینه که علاقه ت سطحیه رابطه ت جدی نیست و شایدم کم باهم وقت میگذرونین

سخت نگیر به خودت

یا شاید تایپت نیستن، با آدمای متفاوت تر آشنا شو

فکر کنم یه ضربه ای خوردی اینجوری شدی 😐🤝

من کلا گیر نیستم حتی خانوادم دلم برای کسی تنگ نمیشه میدونم خیلی ضد اخلاقه این رفتار ولی حتی روزایی که گیرم دلم برای مامان و بابام تنگ میشه روزایی دیکه عادیم

عزیز چطور به همچین نتیجه ای رسیدی؟ یمقدار بی ادبانه بوداین اخلاق خوبی نیست و زن و مرد هم ندارهو در ک ...

چون متوجه شدم اون مهربانی و لطافت زنانه رو ندارم   توی این موارد