2777
2789
عنوان

علت پایین آمدن هموگلوبین بچه

704 بازدید | 15 پست

سلام خانوما بچه خواهرم۲سال و ۹ماهش هست

الان حدود یه ماهه ک هموگلوبینش میاد پایین ماه قبلی دوهفته بستری بود کبد و کلیه و پلاکت و همه چیزشو بررسی کردن و خون گرفت خوب بود

بعد بردنش خونه دوباره بعد از چندهفته از۱۲رفت ۸ باز بردنش دکتر گوارش گفت احتمالا بخاطر رفلاکس خونریزی داره ک اونم دارو داد و استفاده کرد گفت ۱۰روز دیگ بیارین الان بردن باز هموگلوبینش اومد ۵😞

همه چیزای دیگه شم مثل پلاکت و اینا بالاس حالا گفتن باید بررسی بشه و بره بیمارستان ک خون بگیره دارم میترکم از غصه

دکتر دیگ تنها احتمالی ک میده عدم جذب ب۱۲هست

کسی بوده بچه ش اینجوری باشه یا اطلاعاتی داشته باشه؟

تورو خدا اگ اطلاعات دارید دریغ نکنین،اینم بگم ک این بچه تو نوزادی یه بار و یه بارم ۶ماهگی یعنی دوبار عمل شد آترزی مری بود

جیگرم تیکه تیکه س براش الان دوباره دستاشو سوراخ سوراخ میکنن ای خداااا😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از خدا می‌خوام خوب خوب بشه 

فقط یه نفر مثل من میفهمه خواهرت چی میکشه منی که پسرم تا الان که سه سالشه دوبار اتاق عمل رفته و بازم یه عمل دیگه داره😭😭

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی  
از خدا می‌خوام خوب خوب بشه فقط یه نفر مثل من میفهمه خواهرت چی میکشه منی که پسرم تا الان که سه سالشه ...

ممنون عزیزم خدا همه ی مریضارو شفا بده از صدقه سریشون پسر تورو بعدم خواهرزاده منو

پسر تو چ عملایی داره؟

خواهرزاده ام تا الان حدود۵ماه از عمرشو بستری بوده😞

ممنون عزیزم خدا همه ی مریضارو شفا بده از صدقه سریشون پسر تورو بعدم خواهرزاده منوپسر تو چ عملایی داره ...

ممنونم 

چهار ماهش که بود فتخش زد بیرون کشاله ران دو طرفه بردیم عمل کردیم 

یکسال و نیمش که بود گفتن قلبش رگ اضافه داره و باید آنژیو شه بردیم انجام دادیم 

الانم که هایپوسپادیاسه و باید عمل شه دارم دیوونه میشم 

سوراخ سوراخ شدن دستشون واسه آنژوکت دردایی که بعد عمل میکشن خیلی سخته😭😭

ممنونم چهار ماهش که بود فتخش زد بیرون کشاله ران دو طرفه بردیم عمل کردیم یکسال و نیمش که بود گفتن قلب ...

عزیزم امام حسین شفاش بده الهی🥺

این آخری دیگ چیه نشنیدم عزیزم؟😔

دقیقا همین من الان بهش فکرم ک میکنم ناابودم چ برسه ب خواهرم و همسرش ک الان از نزدیک دارن میبینن و باید دستاشو محکم بگیرن😭😭😭

ای خدا تورو خدا هربلایی داری سر آدم بزرگا بیار بچه ها واقعا گناه دارن😭😭😭😭😭🙏🙏🙏🙏🙏

عزیزم امام حسین شفاش بده الهی🥺این آخری دیگ چیه نشنیدم عزیزم؟😔دقیقا همین من الان بهش فکرم ک میکنم ن ...

قربونت برم هاپوسپادیاس مجرای ادرار پسر بچه ها سر جای خودش نیست پایین تر از حد معموله باید مجرا واسش درست کنن و بذارن سرجای خودش 

کجی آلتم داره که اونم یه دردسره 

به خدا موقع رگ گیری من پشت در اتاق گریه میکردم 

قربونت برم هاپوسپادیاس مجرای ادرار پسر بچه ها سر جای خودش نیست پایین تر از حد معموله باید مجرا واسش ...

ای خدااا آدم تو کار خدا میمونه خب چرا آخهههه🥺🥺

آخ بمیرم برا خواهرم الان داره چ میکشه😭

فقط خدامیدونه چ حالی ام براشون😭😭