2777
2789
عنوان

کنکور

90 بازدید | 10 پست

پشت کنکور میخوام بمونم دو هفتس شروع کردم 

ولی تمرکزم خیلی کمتره نسبت به قبل 

زود خسته میشم 

طبیعیه به نظرتون برای اوایل؟

ساعت مطالعمو چقدر بزارم توی روز دارم دیوونه میشم 

More water flowed under the bridge, people changed their minds

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ساعت مطالعه کمتر شروع کن رفته رفته زیادش کن بخوایی از الان ساعت مطالعه بالایی داشته باشی خسته میشی 

برای تمرکز هم هدفتو واضح کنو دور هرچیزی که تمرکزتو بهم می ریزه روش  خط بکش 

هرچیزی به موقعش اتفاق می‌افته؛ به زمان بندی خدا اعتماد داشته باش🤍🙂

ازفضای مجازی فاصلع بگیر من خودم تا تلگرام اینا داشتم نمی تونسم تمرکز کنم موقع درس هراپ ارتباطی داشتم ...

ممنون 

به فکرم رسیده تلگرامو پاک کنم 

ولی خب هر گپ درسی و پیوی معلمام اونجاس که بخوام سوال بپرسم 🥲🥲

البته گوشیمم چک میکنم بیشتر وقتمو توی تلگرامم 

سلام به نظرتون با تراز کل 8828 منطقه دو و بومی اصفهان.پزشکی تعهدی اصفهان یا کاشان میارم ؟

سلام

ترازت که خیلی خوبه 

بزن توی تخمین رتبه ببین چی میاری 

ممنون به فکرم رسیده تلگرامو پاک کنم ولی خب هر گپ درسی و پیوی معلمام اونجاس که بخوام سوال بپرسم 🥲🥲ا ...

اگه واجبه فقط اونارو نگه دار سایر مواردو پاک کن ک حواستو پرت نکنه گوشیم بزار کنار موقع درس ب خودت قول بدع ک قوی بخونی و سال بعد ب خودت افتخار کنی

اگه واجبه فقط اونارو نگه دار سایر مواردو پاک کن ک حواستو پرت نکنه گوشیم بزار کنار موقع درس ب خودت قو ...

سال بعد که هر جوری شده باید یه چیز خوب قبول شم 

ایشالله 

ممنون ❤