2777
2789

خرماییه رنگ موهام

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)

منم هم رنگ توعه موهام خرمایی بود هر رنگی بگی امتحان کردم ابن دوتا بهتربن از همن(ابی اصلن نمیاد)

صورتی یاقوتی شامپو رنگ تونیکا

بنفش پررنگ بازم مارک تونیکا

بنفش اول پررنگه بعد کمرنگ بد پوست پیازی خیلی رنگاش خفنه بعد هر حموم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون خرمایی قشنگتره

ی تنوع میخوام...کلشو نمیخوام رنگ کنم در حد چند لاخ

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)
منم هم رنگ توعه موهام خرمایی بود هر رنگی بگی امتحان کردم ابن دوتا بهتربن از همن(ابی اصلن نمیاد)صورتی ...

عهه مرررسیی عزیزم❤️عکس داری از موهات بعد از رنگ؟

صورتیه ک گفتم

خوشگل شده🔥

ببین این ابی بود صورتی گزاشتم روش شد بنفشبنفش اصلی ک خودش بمفش باشه خیلی بهترهه

بازم خوشگل شده،ولی همونطور که گفتی بنفش پررنگ بهتره

مرسی عزیزم لطف کردی💋