2777
2789
عنوان

کی میدونه نون باگت قیمتش چقدره

315 بازدید | 31 پست

رفتم فروشگاه دو تا بسته چهار تایی کلا هشتا نون باگت خریذم شصت هزار تومان،اومدم خونه فاکتورشو دیدم کلی حرص خوردم اخه چرا اینقدر گرون داده بهم

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   

اون بلندارو من میخرم دونه ای ۱۳ 

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بلندارو من میخرم دونه ای ۱۳

وای چخبره

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   
دونه ۵ تومنتازه عالی

کلا گرون شده یا فروشگاه گرون داده؟

این که خوبه حدود ۲۰ تومن انداخته بهت 

من خنگو بگو رفتم ضدافتاب خریدم ۴۷۰ برای اولین بار از بازار تستر داده بهم منم متوجه نشدم فردا میرم پس بدم 😓خداخیرش نده

خدایاشکرت    میدونم بهترین هارو برام رقم میزنی    
من از نانوایی دونه ۴میخرم

باز بهترع،اینجا با من دونه از هشت هزار حساب کرده آشغالا

باز بهترع،اینجا با من دونه از هشت هزار حساب کرده آشغالا

البته چن روزه نون گرون شده

احتمالا نون فانتزی هم گرون شده 

من یه ماهی میشه که نخریدم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
وای چخبره

من چون خیلی میخرم عادی شده دو ماه پیش ۱۲ بود الان دو روز پیش خریدم ۱۳ شده بود شما خیلی وقت بود نخریدی؟

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
این که خوبه حدود ۲۰ تومن انداخته بهت من خنگو بگو رفتم ضدافتاب خریدم ۴۷۰ برای اولین بار از بازار تستر ...

عجب،خیرندیده ها فقط سر مردم و کلاه میذارن