reihaneh_99 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 2180 عنوان کیا بی بی چکشون چمد روز بعد موعد هم کانلا منفی بود اما باردار بودن 108 بازدید | 23 پست ممکنه؟ 1403/06/07 | 19:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گندمطلایی۱۳۶۶ عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 2493 من دو تا بی بی زدم منفی شد کاملا خیالم راحت شد حتی رفتم چایی زفران خوردم که زودتر پریود بشم ولی تا یه هفته بعد نشدم رفتم آز دادم دیدم باردارم
shamsaldin عضویت: 1400/09/27 تعداد پست: 507 سلام من این ماه آمپول آزادسازی زدم ۸ روز تاموعدمه همچنان سردرگمم یارب نظر تو برنگردد
_____selin_____ عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 510 من دو تا بی بی زدم منفی شد کاملا خیالم راحت شد حتی رفتم چایی زفران خوردم که زودتر پریود بشم ولی تا ... وای خدا مرگم من هفت روزه عقب انداختم دوتا بی بی زدم منفی بود تیکر تولد خودمه☘️کاربری دست دو نفره.لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن. درخواست دوستی رد میکنم.
reihaneh_99 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 2180 من دو تا بی بی زدم منفی شد کاملا خیالم راحت شد حتی رفتم چایی زفران خوردم که زودتر پریود بشم ولی تا ... کاملا منفی؟ احه بعضیا یکم حاله داره اما متوجه نمیشن
reihaneh_99 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 2180 وای خدا مرگم من هفت روزه عقب انداختم دوتا بی بی زدم منفی بود منم مثل شمااا شما کی باید پری میشدی
_____selin_____ عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 510 من دو تا بی بی زدم منفی شد کاملا خیالم راحت شد حتی رفتم چایی زفران خوردم که زودتر پریود بشم ولی تا ... دوبار ترشح خونی داشتم..خدایا منو بکش نکنه لانه گزینی بود تیکر تولد خودمه☘️کاربری دست دو نفره.لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن. درخواست دوستی رد میکنم.
_____selin_____ عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 510 منم مثل شمااا شما کی باید پری میشدی یکم تیکر تولد خودمه☘️کاربری دست دو نفره.لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن. درخواست دوستی رد میکنم.
reihaneh_99 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 2180 یکم من دوم حتی لک هم ندیدم ی پسر ۲ سال و نیم دارم ۲ ماه میشه از شیر گرفتم
_____selin_____ عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 510 من دوم حتی لک هم ندیدم ی پسر ۲ سال و نیم دارم ۲ ماه میشه از شیر گرفتم من دوتا بچه دارم. یمی چهارساله یکی دوساله..چه غلطی کنم تیکر تولد خودمه☘️کاربری دست دو نفره.لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن. درخواست دوستی رد میکنم.
reihaneh_99 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 2180 من دوتا بچه دارم. یمی چهارساله یکی دوساله..چه غلطی کنم من احتمالا فردادبرم ازمایش خون، تو هم میخوای ی بی بی بزن نشد فردا برو
_____selin_____ عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 510 من احتمالا فردادبرم ازمایش خون، تو هم میخوای ی بی بی بزن نشد فردا برو علائم داری؟ تیکر تولد خودمه☘️کاربری دست دو نفره.لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن. درخواست دوستی رد میکنم.
_____selin_____ عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 510 میاد میره شما چطور کمر و پام درد میکنه...ولی من مطمئنم از اینکه باردار نیستم اخه اتفاقی نیغتاده که نگرانش باشم تیکر تولد خودمه☘️کاربری دست دو نفره.لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن. درخواست دوستی رد میکنم.
_____selin_____ عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 510 من احتمالا فردادبرم ازمایش خون، تو هم میخوای ی بی بی بزن نشد فردا برو عزیز ازمایش داری تیکر تولد خودمه☘️کاربری دست دو نفره.لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن. درخواست دوستی رد میکنم.