2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو تا بی بی زدم منفی شد کاملا خیالم راحت شد حتی رفتم چایی زفران خوردم که زودتر پریود بشم ولی تا ...

وای خدا مرگم 

من هفت روزه عقب انداختم دوتا بی بی زدم منفی بود

تیکر تولد خودمه☘️کاربری دست دو نفره.لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن. درخواست دوستی رد میکنم.
من دو تا بی بی زدم منفی شد کاملا خیالم راحت شد حتی رفتم چایی زفران خوردم که زودتر پریود بشم ولی تا ...

دوبار ترشح خونی داشتم..خدایا منو بکش نکنه لانه گزینی بود

تیکر تولد خودمه☘️کاربری دست دو نفره.لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن. درخواست دوستی رد میکنم.
من دوم حتی لک هم ندیدم ی پسر ۲ سال و نیم دارم ۲ ماه میشه از شیر گرفتم

من دوتا بچه دارم. یمی چهارساله یکی دوساله..چه غلطی کنم

من احتمالا فردادبرم ازمایش خون، تو هم میخوای ی بی بی بزن نشد فردا برو

علائم داری؟

میاد میره شما چطور

کمر و پام درد میکنه...ولی من مطمئنم از اینکه باردار نیستم اخه اتفاقی نیغتاده که نگرانش باشم

من احتمالا فردادبرم ازمایش خون، تو هم میخوای ی بی بی بزن نشد فردا برو

عزیز ازمایش داری