2777
2789
هیچی نی نی یار به هردومون تذکر داد 😂البته اون توهین اصلی رو توی تاپیک آخر خودم کرده بود که نی نی یا ...

آهان فکر کردم الان نی نی یار بیاد جفتتونه تعلیق می‌کنه. 

از اون روز رو مخم بود ،الان یهو دیدمت یاداون ماجرا افتادم ،چقد حرص خوردم😁

آهان فکر کردم الان نی نی یار بیاد جفتتونه تعلیق می‌کنه. از اون روز رو مخم بود ،الان یهو دیدمت یاداون ...

خخخ عزیزم حرص نخور چیز مهمی نیست 😅

من فقط یدونه ریپ زده بودم که کوچکترین بی احترامی نمیشد ازش درآورد که کلی ریپ زد روم و توهین کرد منم بهم برخورد جوابشو اونجوری دادم که اسکرین گذاشته بود 😂

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان فکر کردم الان نی نی یار بیاد جفتتونه تعلیق می‌کنه. از اون روز رو مخم بود ،الان یهو دیدمت یاداون ...

جالب اینجاست بازممم توهین میکرد تو تاپیک خودش 😂

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲