2777
2789
عنوان

به کارم ادامه بدم یا نه

163 بازدید | 18 پست

سلام دوستان یه مشورت می‌خوام ازتون، من تو مغازه ی خواهرم کار میکنم روزی حدود ۳_۳/۵ ساعت عصرها که با مسیر رفت و برگشتم میشه حدود ۴ ساعت، یعنی همسرم از سرکار که میاد گاهی فقط نیم ساعت وقت داریم که اونم معمولا می‌ره برا ناهار ماهی ۴ میلیون حقوق میده و بیمه که از مبلغ بیمه من یک میلیون میدم و خواهرم دو میلیون یعنی برا خودم ۳ تومن میمونه، این وسط گاهی حرفایی میزنن که ناراحت میشم، مثلا تیکه میندازه که مغازه همیشه کثیفه امروز یه گلدون نشون داد تو مغازه میگه همش گرد و خاکه اطرافش، نمیگم نگه، ولی وقتی تیکه میندازه بهم برمیخوره، این حالا کمترینش بود اون روز پسرش اومده مغازه نشسته جای من، به شوخی گفتم فروشنده شده علی، میگه چرا به پسرم همچین حرفی میزنی؟ منم ناراحت شدم میگم اگه بده چطور من که خواهرتم این کارو میکنم؟ اصلا یه حرفهایی که اینا هیچه پیششون، از طرفی هم همسرم اصلا راضی نیست میام اینجا مامانم هم میگه بشین خونه چون فاصله میفته بین تو و شوهرت اصلا نمیدونم چیکار کنم بیمه برام خیلی مهمه فقط برا همین موندم وگرنه سه تومن چیزی نیست لطفا نظرتون بگید بمونم یا نه در ضمن حدود چهار ماهه میام اینجا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیگم کلا خونه نشین شو بیکار باش ولی این ب نظرم بدرد نمیخوره بخوای خلا ایجاد کنی تو زندگیت ی بحثی پیش بیاد بین شما خواهرا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

خب وقتی خودت راضی نیستی برا چی میری و واسه بیمه انقدر خودت رو آزار میدی اگه به پولش احتیاج نداری که اصلا نرو یا اینکه برو یه جا دیگه کار پیدا کن 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

بیمه هیچ اهمیتی نداره.  الکی از بچگی تو گوشمون کردن ک بیمه مهمه. ۳۰ سال باید بری سرکار میتونی؟ بعدشم چندرغاز ب بچه هات میدن ، آدم نمیدونه تا اون موقع زندست یا نه ، دور از جون شما البته. 

خودتو بیمه زنان خاندار کن البته قبلش اگه سابقه بیمه خوبی داری با خواهرت هماهنگ کن بیمه بیکاری بگیر ر ...

آخه یه محدودیت های داره بیمه اختیاری مثلا نمیتونی پیش از موعد بازنشسته بشی

خب وقتی خودت راضی نیستی برا چی میری و واسه بیمه انقدر خودت رو آزار میدی اگه به پولش احتیاج نداری که ...

اگه راستشو بخوام بگم نه که پول مهم نباشه استقلال مالی حس خوبی بهم میده هرچند کمه مبلغش ولی همسرم از لحاظ مالی تا حدودی کم نمیذاره

من بودم نمی رفتم دیگه

پیش غریبه کار کنی بهتره چون اگه طرف حرفی هم بزنه تو می دونی طرف صاحب کارته

حالا تو داری برای خواهرت کاری میکنی احساس میکنم شما حس صاحب کار بهش ندارین در عوض ایشون شما رو فروشنده خودش میدونه زیاد حس خواهرانه تو این موارد نداره

حالا این که بچش هم اینجور گفته هم یه چیز دیگس

حالا که شوهرتون راضی نیست نرین