2777
2789

سلام دوستان من بارداریه دوممه ۳۲ هفته هستم،سر بچه ی اولم خیلی اذیت شدم یعنی داغون شدم رفلاکس شدید داشت خودمم شیر میدادم خیلی داغون شدم میخوام انشاالله نی نیم دنیا اومد شیشه شیر کنار شیر خودم بدم پستانک هم بدم چه مارکی خوبه بخرم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر خودتو بدوش بریز تو شیشه بخوره

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

با این شیر رفلاکسش خوب شد؟برای دختر من آپتامیل پپتی نوشت اونم نمیخورد

نه خوب که نشد الان 4 سالشه بازم معده درد داره فقط اون شیر خشک و میتونید بخوره تازه چقدر بالا میآورد بازم

اینهمه میخوای اذیت بشی هزینه کنی برای شیر خشک همونو خودتو تقویت کن خودت به بچه ات شیر بده نمیدونی بچ ...

بچه های رفلاکسی باید کم کم ولی تند تند شیر بخورن یعنی یکسره باید در اختیارش باشم اگه کنارش شیر خشک بخوره حداقل شوهرم باشه بهش میده