2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ده سال پیش با این رژیم ۱۲ کیلو کم کردم

خیلی راضی بودم

البته هفته ای یه بار برنج میخودم چون اگه نخوری ریزش مو شدید میگیری

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

من فقط خوراکی های مغازه ای و قندهای مصنوعی را حذف کردم و وزن کم کردم و وزنم ثابت موند ولی دختر خالم برنج و نون و ... را هم‌حذف کرد مو و پوستش نابود شد و دوباره چاق تر شد

چند وقت طول کشید دوازده کیلو کم کنی؟

نزدیک به سه ماه شایدم کمتر

سفت و سخت بگیری ماه اول راحت شیش کیلو کم میکنی 

ولی به نظرم اینجوری صورت آدم نابود میشه

آهسته و پیوسته پیش برو خیلی بهتره

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

چرانون که ماده ی مغذی ندارهحالا برنج واسه ریزش مو مفیده

نه نون سنگک خیلی خوبه

نزدیک به سه ماه شایدم کمترسفت و سخت بگیری ماه اول راحت شیش کیلو کم میکنی ولی به نظرم اینجوری صورت آد ...

چرا صورت نابود بشه؟

آخه من تمام گروه های مواد غذایی رو می خورم

فقط کربوهیدرات پیچیده نمی خورم 

💔🖤
چرا صورت نابود بشه؟آخه من تمام گروه های مواد غذایی رو می خورمفقط کربوهیدرات پیچیده نمی خورم

ببین هر کار کنی بدن به نون و برنج نیاز داره اصلا انرژی به بدن میده 

هیچی مثل نون و برنج انرژی نمیده به بدن

در واقع کم بخور همیشه بخور این ضرب و المثل واسه من خیلی کارایی داره ...

کافیه هله هوله کارخونه ای نخوری و خوراکتو کم کنی 

سالم خوری کنی 

ولی اگه بخوای یه هو همه چیزو از خودت منع کنی بعد یه مدت حریص تر میشی...

چرا صورت نابود بشه؟آخه من تمام گروه های مواد غذایی رو می خورمفقط کربوهیدرات پیچیده نمی خورم

چند کیلویی