بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من هنوز سونو ندادم شنبه میخوام برم...نگران نباش انشالله که مثل دفعه قبل نیست...امیدوارم به وقتش نی نی رو سالم بگیری بعلت...راستی درد پهلو هم داری...من بارداری قبلی نداشتم ولی الان یکم پهلوی راستم تیر میکشه...واسه منم دعا کن
تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
فکر نکنم.آخه من ۱۴روز تخمک گذاری رابطه داشتم بعد ۱۸روز تخمک گذاری که ۴مرداد بود لکه بینی داشتم خیلی کم ...فکر میکنم مال لانه گزینی بوده هر جور حساب میکنم ۵هفته میشه شنبه وقت دکتر دارم ...بارداری اولم خیلی خوب بود اصلا مشکلی نداشتم ولی الان پهلوی راستم تیر میکشه واسه همین استرس دارم
تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️