2777
2789

هی میگن گوشی و تی وی برای بچه بده ولی خب بچه من فقط با تی وی غذا میخوره و شیر میخوره

برای عوض کردن پوشکش و دادن قطره های تقویتی هم باید تی وس بذارم عملا میشه کل روز بچم چهارده ماهشه واقعا سعی کزدم کم براش بذارم ولی بدون تی وی دست تنها نمیتونم واقعا کنترلش کنم حتی ناخنش زو تا تی وی نذارم نمیذاره بگیزم از طرفی هی میگن بچه رو خل و چل میکنه ال میکنه بل میکنه اخه ادم اگر مجبور نباشه که نمیذاره مامانا شما چکار میکنید؟

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

خوب از اول عادتش دادید دیگه پسر من تا دوسالگی نمی‌دید 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب از اول عادتش دادید دیگه پسر من تا دوسالگی نمی‌دید

چجوری کارهاشو میکردی؟برای پوشک عوض کردن و فذا خوردن چه طوری یه جا نگهش میداشتی؟از اول چون همکاری نکرد مجبور شدم

بچه های منم همش پای پوپا هستن یعنی تا بیدارشن روشنه تا. ده شب وسطاش میرن بازی باید روشن باشه صداش بشنون

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
بچه های منم همش پای پوپا هستن یعنی تا بیدارشن روشنه تا. ده شب وسطاش میرن بازی باید روشن باشه صداش بش ...

بچه من ۱۴ ماهشه خیلی کوچیکه برای همین نگرانم برای شما چند سالشونه؟

هر کاری کنی بزرگتر هم ک بشه اصلا نمیتونی گوشی ازش بگیری 

مگه بچه تو خونه چ سرگرمی داره ما ک نمیتونیم همزمان هم غذا بپزیم هم خونه تمیز کنیم هم ب خودمون برسیم هم بچه سرگرم کنیم

ولی خب ی تایمی خاص واسه بازی باهم بذارید

منم تاحالا سعی کردم اصلا گوشی ندم دستش ولی باباش ک میاد رعایت نمیکنه میده بهش ولی تی وی واسش میذارم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

هر کاری کنی بزرگتر هم ک بشه اصلا نمیتونی گوشی ازش بگیری مگه بچه تو خونه چ سرگرمی داره ما ک نمیتونیم ...

چه بازی با بچه ۱۴ ماهه کنم؟من همش پیشش نشستم خودش بازی میکنه

مشکلم از نظر چشم نیست برای تاثیر بد روی مغزش نگرانم

چ تاثیری بابا ما هم بچه بودیم دائم پای تی وی بودیم 

گوشی ولی ب نظرم واقعا بده

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

به نظرم زیاد سخت نگیر ،بچه فعلا کوچیکه یکم که بزرگ‌ترشه میتونی کنترلش کنی،ولی گوشی رو اصلا نده ،سعی کن زبان انگلیسی باشه فیلم های که تی وی میزاره،برنامه کودک به زبان انگلیسی

بچه من ۱۴ ماهشه خیلی کوچیکه برای همین نگرانم برای شما چند سالشونه؟

من از اول گذلشتم.بزرگم چهارسالشه کوچیکه دوسال هشت ماه

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
هر کاری کنی بزرگتر هم ک بشه اصلا نمیتونی گوشی ازش بگیری مگه بچه تو خونه چ سرگرمی داره ما ک نمیتونیم ...

چجوری کارهاشو میکردی؟برای پوشک عوض کردن و فذا خوردن چه طوری یه جا نگهش میداشتی؟از اول چون همکاری نکر ...

اولش زمین بازی داشت میذاشتم تو اون بعد کریر و صندلی غذا همش سرشو گرم میکردم 

الان هم که هشت ساله هست نه سمت گوشی میره اصلا فقط گاهی  کارتون میبینه بیشتر بازی میکنه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️