2777
2789
عنوان

16 سالمه عمل زیبایی دااارم بیااین

307 بازدید | 15 پست

ممکنه بعد از عمل بینیم دوباره رشد کنه مثل اول بشه؟

خیلیی استرس بیهوشی رو داارم ب زور خانواده رو راضی کرددم الان خودم از استرس داارم میمیرم😶ممکنه سر عمل دیگه بهوش نیاد ادم؟؟؟

از تجربیااتون بگید مرسیی

کاربری دست دو دختر عمو که از یه خاهر نزدیکترن👭

صبر میکردی بعد از ۱۸ کاش

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میذاشتی بلوغت تموم شه بعد عمل کنی

میدونی چرا ؟

چون هممون توی بلوغ انگاری دماغمون خیلی بزرگ میشه و باد میکنه

بعد ۱۸ سالگی دیگه چهرت از اون حالت در میاد و فرم واقعی دماغتو متوجه میشی و با خیال راحت میتونی عمل کنی 

بینی و گوش که تا آخر عمر رشد میکنن

ولی الان سن بلوغی کاش صبر میکردی تا دو سال دیگه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔