2777
2789
عنوان

دوراهی

37 بازدید | 10 پست

پسرای عزیز لطفا نیاید تو تاپیکم ممنون

دخترا من تو یه دوراهیم 

دوراهی اینکه برم استان دیگه و خونه مامانبزرگ باشم

و یا اینکه خونمون بمونم

نمیدونم چیکار کنم 

میخوام برم پیش مامانبزرگم زندگی کنم که هم پیشرفت کنم هم از دست خانوادم در امان باشم و هم اینکه با دخترخالم که اونام اونجا زندگی میکنن باشم(دخترخالم یه دوستی داره که خبیثه و میدونه من جز دخترخالم کسیو ندارم سعی میکنه اونو از من.دور کنه و با این کارش منو تحقیر و غرورمو خورد کنه که اخی عزیزم دوستتو ازت گرفتم؟تنها بودی تنهاتر شدی؟ منم خط قرمزم شکسته شدن غرورمه)

و نذارم اون دختر غرورمو بشکنه

ولی میگم نکنه سربار باشم 

البته من از مدرسه میرم باشگاه از باشگاه میرم کتابخونه از کتابخونه هم خونه مامانبزرگم و روتین و خواب

کسایی که درکم میکنن میدونن چی میگم 

اینکه خانوادت اذیتت کنن و مدام فکر خودکشی و فرار تو سرت باشه و بخاطرشون حوصله و انرژیم نداشته باشی یعنی چی

اگه اونجا زندگیت بهتره اینکارو بکن

کاری هم به دخترخاله ت و دوستش نداشته باش

دخترخاله هیچوقت خوب از اب درنمیاد

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اونجا زندگیت بهتره اینکارو بکنکاری هم به دخترخاله ت و دوستش نداشته باشدخترخاله هیچوقت خوب از اب ...

درسته 

راستش 4 سال از عمرم تباه شده هم به دست خودم.هم.خانوادم 

نباید دیگه اجازه بدم.بیشتر از این تباه بشه 

فقط دوسال تا پایان نوجوونیم مونده و من هیچییییی ازش نفهمیدم

درسته راستش 4 سال از عمرم تباه شده هم به دست خودم.هم.خانوادم نباید دیگه اجازه بدم.بیشتر از این تباه ...

برای خیلیا همینه عزیزم، گذشته رو رها کن، اینده تو بساز

من اگه کسی رو داشتم که بعد از دبیرستان میرفتم و مستقل میشدم حتما اینکارو میکردم

شرایط تو رو نمیدونم ولی اگه فکرمیکنی توان مقابله یا مهمتر از اون توان نادیده گرفتن والیدنتو نداری برو پیش مادربزرگت زندگی کن

ولی اینم بدون که فرار راه حل مشکل نیس، روی خودتم باید کارکنی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
برای خیلیا همینه عزیزم، گذشته رو رها کن، اینده تو بسازمن اگه کسی رو داشتم که بعد از دبیرستان میرفتم ...

اتفاقا 

خودکشی و فرار جز خط قرمزامن 

ولی چه کنم که ادما...

اتفاقا خودکشی و فرار جز خط قرمزامن ولی چه کنم که ادما...

ادمایی که اخلاقشون با ما متفاوتن همیشه و همه جا هستن 

این هنر ماست که چطور برخورد کنیم

این جمله ای که گفتم برای الانه تو نیست، الان تو تحت تربیت خانواده ت بودی، ولی تا ۳، ۴ سال دیگه این هنر رو پیدا کن

تو از الان دیگه میتونی بری دنبال رفع نقص هات و بهتر کردن شخصیتت و واکنش هات

ادما رو هیچوقت نمیتونی عوض کنی ولی خودتو حتما میتونی

و جوری رفتار کنی که با تو محترمانه باشن، هرکسی که میخواد باشه

ادمایی که اخلاقشون با ما متفاوتن همیشه و همه جا هستن این هنر ماست که چطور برخورد کنیماین جمله ای که ...

درسته 

واسه ی همه ی اینا برنامه ریختم 

و دارم سعیمو میکنم 

دعا کنین به برنامه های چندین سالم عمل کنم

درسته واسه ی همه ی اینا برنامه ریختم و دارم سعیمو میکنم دعا کنین به برنامه های چندین سالم عمل کنم

افرین

امیدوارم که اراده و همت زیادی داشته باشی و موفق باشی😘❤️