2777
2789
عنوان

برای تهوع بارداری چیکار میکنین 🥺

107 بازدید | 8 پست

سر بچه اولم از همون ماه اول تا روی تخت بیمارستان تهوع شدید داشتم به طوری که دچار کمبود وزن شدم ، آب کیسه آبمم کم شده بود و دائم دارو و سرم استفاده می‌کردم، الان هم ماه اولمه و دائم حالت سنگینی دارم گاهی بالا میارم گاهی هم انقد حس تهوع دارم که نمیتونم چیزی بخورم انگار کله پاچه خوردم حس مزخرفیه 🥲 دکتر میگه دارو نمیشه مصرف کرد تو بارداری ، شما راهکاری دارین ؟؟؟ اینم بگم هر چیز ترش و مزه‌ های غلیظ حالمو بد میکنه و بالا میارم 😔

این جهان کوه است و فعل ما ندا سوی ما آید نداها را صدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان داخل ۲۳هفتم خدارو شکر دوسه بار حالم بد شد

از صد نفر آدمی که به من میگفتن دومی رو بیار هر صدتاشون گفتن دومی راحت تره و اذیت نمیشی ، نمیدونم والا 🥲 کوچولوی شما دختره یا پسر ؟

این جهان کوه است و فعل ما ندا سوی ما آید نداها را صدا
تجربه داشتین؟

بله منم سه ماه اول خیلی حالت تهوع داشتم که دکتر هفته ای یه دونه آمپول ب۶ میگفت بزن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چشم دنیا بشود کور، تو مستانه برقص...