2777
2789
عنوان

ضد حال

144 بازدید | 9 پست

چرا یک هفته زودتر پریود شدم😕دو روز هم هست همش داره لک میاد 

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من دو بار باردا شدم و سقط کردم بخاطر تشکیل نشدن قلب جنین ... دفعه سوم دیگه ترسیدم با همسرم رفتیم مرک ...

میتونم بپرسم دلیل سقط هاتون چی تشخیص داده شد؟منم مثل شما دو بار سقط داشتم ب دلیل تشکیل نشدن قلب.دومی رو تازه سقط کردم همسرم سختشه دکتر بره ولی اینبار ک دید خیلی اذیت شدم قبول کرده ک قبل بارداری برم واسه ازمایش چ ازمایشایی ازتون گرفتن؟من سنم هم کم نیس واقعا میترسم ک بار سوم هم این اتفاق بیافته...در ضمن شهرستانم و فک نکنم بتونم اون مرکزی ک شما رفتی برم

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
عزیزم یه هفته زودتر یا دیرتر طبیعیه،،،یه کوچولو صبر کن تا ببینیم شروع میشه یا نه اصلا

اره عزیزم یک سال و نیمه که اقدامم😕تا حالا سابقه نداشته یک هفته زودتر پریود بشم 

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 
من دو بار باردا شدم و سقط کردم بخاطر تشکیل نشدن قلب جنین ... دفعه سوم دیگه ترسیدم با همسرم رفتیم مرک ...

منم 22 مهر کلینیک ناباروری نوبت دارم تا علت باردار نشدنم مشخص بشه😕

ای جانم،ایشالا زودی نی نی دار میشی

مرسی عزیزم