2777
2789
عنوان

فاصله سنی بين بچه هاتون چند ساله

536 بازدید | 58 پست

سلام عزیزان. ممنون میشم تجربه تونو در اختیارم قرار بدین. بگید که فاصله سنی شون چقدره راضی هستین یا نه. اگه شاغلم هستین این جنبه از تجربه رو هم در اختیارم قرار بدین ممنون میشم. 

نیکو صدام کنید❤️

بین منو داداشم 6 سال

مامانم اوکیه من دوس ندارم🥲😂

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو داداشم 15 سال اختلاف سنی داریم رابطه مون خیلی عالیه بیشتر مثل مادر و فرزند هستیم 

دلم کمی خدا میخواهد کمی سکوت کمی بهت کمی آغوش آسمانی کمی دور شدن از این جنس آدم ها

شاغل نیستم ولی اگه امسال خدا کرد باردار بشم17 سال اختلاف سنی داریم😂🤲🏻

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

فاصله من و آبجیم یک سال و دوماه

مامانم راضیه منم راضیم آبجیم ناراضی

میگه من شیرشو خوردم😂😂

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
باردارم تا بدنیا بیاد بچع اولم دوسالش میشه

ایشالا به سلامتی دنیا بیاد عزیزم.

اذیت نشدی؟ بدنت اوضاع ش خوبه؟ 

این سوالا رو میپرسم چون تو اطرافیانم چند نفر دیدم مثلا تو طول دوران بارداری دندون درد شدید داشتن. 

نیکو صدام کنید❤️

منم خودم فاصله م با برادرم زیاده. راستش حس مادری داشتم بهش بیشتر.

من کلا با بچه دوم مخالفم

ولی اگر قرار بود فاصله سنیمو تعیین کنم ترجیح میدادم کمترین حالت ممکن باشه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

شاغل نیستم ولی اگه امسال خدا کرد باردار بشم17 سال اختلاف سنی داریم😂🤲🏻

ایشالا به سلامتی. 

شما دقیقا از اون مثال ها ممکنه بشید که مثلا مادر و دختر با هم زایمان میکنن.

نیکو صدام کنید❤️