2777
2789
عنوان

رفتار یه معلم با بچه افغانی چجوری باید باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل بقيه

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

هرکسی وقتی وجدان داشته باشه انسانیت براش مهمتر از نژاد و زبان و پوست و مذهبه 

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

بچه هاشون که گناهی ندارن یه معلم به واسطه شغلش نمیتونه و نباید بین دانش‌آموزا فرقی بذاره باید بتونه احساسات خودشو پنهون نگه داره

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

سخته خیلی دختر داییم معلم دونفرشون افغانیه میگه هروقت اومدم بچها باهاشون دعوا کرده بودن

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

من مخالف حضور اتباع بیگانه هست،

موافق برخورد دولت و مطالبه خروج اتباع،

اما بچه ها ربطی به این سیاست کثیف ندارن،

عقدم رو از طالبان از بی عرضه بدون دولتم و از فشار حضور اتباع سر کودک خال نمیکنم،

داستان بچه تا همیشه جداست