زخم هاشو میبندن که خون نیاد چشماش و دهان و بینیش پنبه میذارن.بنظرم اول آب میکشن بعد صدر و کافور میزنن بخش آخرشم آب کشی میکنن و کفن پیچ .
من دقیق خبر ندارم.
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دیروز یجا بودم داشتن میگفتن یجارومیبرن یعنیچیکجا رو میبرن؟
هیجارو نمیبرن.جسم میت قابل احترامه میت مومن
بنظرم تاپیک قفل کن حرف حدیث پیش میاد
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
نه اخه خیلی برام سوالهمن میت زن رو شستم یکی از اقوام اشنام بود چیز خاصی نبود فقطشستنشبرام سواله بدو ...
همون جور میشورن دیگه .
موفق و عاقبت بخیر باشید