2777
2789
عنوان

بین این همه ادم 💔🔴🔴🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 45 پست
خب تو این سایت یا تو تلگرام با یکی دوست شو میخوای برای خوب شدنت یه هفته با هم حرف بزنیم تا ببینی عشق ...

😂😂😂

والا چی بگم  فک کنم دیگه برا شماها عشق مث یه تفریح شده نه امروز یکی فردا یکی دیگه البته درستشم همینه بنظرم 

ادم نباید تو فکری کسی بمونه چون ارزش ندارع حالا من خودمو دارم جر میدم از این همه درد 

حالا خوبه باهم تو رابطع نبودیم ممکن بود تالاان تو رابطه بودیم اگه بدون شناخته تحقیق درموردش نمیکردم  دوتا بچه داره  همین ک فهمیدم زن دارع دیکه پیکیرش نشدم حالا این اقاست ک داره دارع طناب میده جرعت اینکه خودش چیزی بگه رو نداره میدونه چیزی بگه جرش میدم ابروش میبرم 

به دوستم ک همکارش گفت  نازی بدجور دلمو برده خیلی ازش خوشم میاد ووو میخوام برم بزنم دهنش مرتیکه

دوستم قسممم داد چیزی نگم 

ناسلامتی پرستارم بود چند دفعه یه حرکتای کرده ک منظورش برسونه من توجهی بهش نکردم نمیدونم باید چیکار کنم خستم 

💔💔💔

باید کجا برم هیچکس نمیدونه من قبلا بهش علاقه داشتم 

حتی همین دوستمم نمیدونه 

شمارمو خواسته بود از دوستم ک دوستم نداده بود 

پر  حسرت های شیرین💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بابا

خک تو سرش کسی که به زنش خیانت میکنه به هرکس دیگه هم که باهاش باشه خیانت میکنه اون زن بنده خدا برا خودش تو خونه بتباش نسته تو میای با هزار خواهش میگیریش بعد یه مدت  این کهنه میشه میری دنبال یکی دیگه نچ نچ 

خک تو سرش کسی که به زنش خیانت میکنه به هرکس دیگه هم که باهاش باشه خیانت میکنه اون زن بنده خدا برا خو ...

اره دیگه  اولش اصلا محل نمیداد میداد ولی در ابن حد نبود 

بعد یکی دوما هیلی اتفاقی رفتم سرم بزنم ک این اتفاقات افتاد 

ذهنم بشدتتتتت درگیرع 

پر  حسرت های شیرین💔