2777
2789

سلام

هموروئید و بواسیر و شقاق  اینا ..

کلا بیماری های این نوعی

تو آزمایش چکاب کامل (خون و ادرار و مدفوع) مشخص میشه؟؟؟

مجهولم در میانِ این مفهوم‌ها ..🪐                                  ‌                             نـگـآر❤️‍🩹                                                                                     ISFP🌚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط معاینه

میشه تاپیک قبلمو بخونین؟

از بچه ها ک پرسیدم گفتن برا تشخیصش اونجا رو معاینه نمیکنن ک 😑😑😑

مجهولم در میانِ این مفهوم‌ها ..🪐                                  ‌                             نـگـآر❤️‍🩹                                                                                     ISFP🌚

@لاوین_هستم  

سلام خسته نباشید

ببخشین راحت میگم ولی خیلی نگرانم میشه جوابمو بدین؟

من تاحالا ۲ بار خون روشن هنگام دفع مدفوع دیدم ک از مقعد میومد 

درد و سوزش و حس تورم هم ندارم 

فقط دیروز این خون رو دیدم و چند وقت قبل 

فقط اینکه این ۲ باری ک خون اومد، دفع خیلی سخت بود و ب سختی انجام می‌شد، ممکنه بخاطر همون زخم شده باشه و خون بیاد؟

اینجا تاپیک زدم و از بچه ها پرسیدم اکثرا گفتن هموروئید هست یا شقاق 

میخواستم ببینم اگر برم و آزمایش بدم (مدفوع و ادراد و خون) میتونن متوجه چیزی بشن؟

راستش من نوجوونم و از سر خجالت نمیخوام این موضوع رو با خانواده مطرح کنم 

اگه هم برم دکتر واقعا روم نمیشه ک بخوان معاینه کنن ...

گفتم اگه یکبار دیگه تکرار شد میگم بهشون و میرم دکتر دیگا

میشه کمکم کنین؟🥲🥲💕💕

خب میوه وسبری وچیزای ملین بخور تاسفت نشه ک خون بیادخودش خوب میشه اگه رعایت کنی

باشه ممنون

میشه تاپیک قبلمو بخونین؟از بچه ها ک پرسیدم گفتن برا تشخیصش اونجا رو معاینه نمیکنن ک 😑😑😑

گلم خون تو مدفوع علت های زیادی داره ممکنه مشکل از روده باشه یا گوارش 

ولی اکثرا شقاق و بواسیر هم هست 

اگر خون سرخ و تازه ای احتمالا همون شقاق و بواسیر هست 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اگرخون روشنه یعنی همروییده که مدفوعت سخت بوده زخم شدهحالارعایت کن اگه مقعدتم زخمه چربش کن باقرص ویتا ...

وای چ گیری کردم ... رعایت میکنم اگه دوباره خون اومد ب خانواده میگم 🥲💔 ممنون