2777
2789
عنوان

فکر نمی‌کردم حاملگی تا ایییییین حد سخت باشه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 28 پست
یه چندتایی خوردم دیگه نخوردم ضرر دارع۷ هفته و یک روزم داغونم دیگه😭با پوست و استخونم میفهممت

منم ۱۵ هفته ام تا تونستم مقاومت کردم دمیترون‌نخوردم ولی دیگه الان سه هفته هست میخورم دکترم گفت چاره ای نداری باید بخوری 

ولی جالبه که اونم خیلی فرق قابل توجهی نکرده 

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟ 

الهی بگردم شرایط توام خیلی سخته ینی هم ناهار درست می‌کنی هم شام؟ چرا انقد بدعادتش کردی لااقل شام رو ...

آره 

غذاهای نونی دوس نداره آقا فقط غذاهای خورشتی دوس داره 

خستم دلم یه خواب راحت میخواد هرموقع میام بخوابم یکم بعدش ناخودآگاه با استرس از خواب میپرم میگم وای کارام مونده باور کن بیشتر از ۲۰ دیقه نیم ساعت نمیتونم چرت بزنم دلم میخواد روزا چن ساعت بخوابم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا همین حالات شمارو دارم خیلی اذیتم سر پسرم ۲۶ ساله بودم خیلی سر حالتر بودم الان ۳۳ سالمه دقی ...

شما سر پسرتون تهوع نداشتید ؟ 

آره میفهمم اینکه یه بچه دیگه هم باشه که با این حال بخوای بهش برسی خیلیییی سخت ترش می‌کنه 

دوست منم دو تا بچه کوچیک داره الان سومی رو بارداره می‌گفت سر دوتای اول اصلا هیچی نفهمیدم ولی سر این خیلی حالم بده و همش تهوع و کسالت دارم 

آره غذاهای نونی دوس نداره آقا فقط غذاهای خورشتی دوس داره خستم دلم یه خواب راحت میخواد هرموقع میام بخ ...

اونم به خواب تو ایراد میگیره؟ منم از دست آقا نمیتونم با خیال راحت بخوابم همش غر میزنه بعضی وقتا دعوای شدید می‌کنه که چه خبرته 

بابا نامرد من دست خودم نیست بی حالم گرسنه و بی انرژی ام دلت میخواد پاشم رقص زومبا برم تا خیالت راحت شه؟ 

راستی میتونی به همسرت بگی بره خونه مامانش گاهی اونجا غذا بخوره؟ من خیلی بهش میگم ولی قبول نمیکنه از مامان شخجالت می‌کشه 

من بچه اولمو ۲۴ سالگی باردار. شدم دومی ۲۸ الانم هفت ماهمه ۲۹ سالمه

از نظر کشش بدنی فرقی نکردم ولی از نظر اعصابی داغونم 

پسر اولم خیلییییییی ناروم نخواب بد غذا بود الانم همچنان نخواب بد غذا هست 

بخاطر پسرم و خودم بعد سرکارم دائم پای گازم یا دارم خونه و اشپزخونه جمع میکنم 

کمکم هم دارم ی خونه تکونی میکنم کمد لباسا و کابینتا تموم شده مونده دیوارا و زیر تخت و پرده اناق خوابم

مامان دوتا گل پسر

یه چندتایی خوردم دیگه نخوردم ضرر دارع۷ هفته و یک روزم داغونم دیگه😭با پوست و استخونم میفهممت

کی گفته خواهر من ۵ ماه ی سره دمیترون خوردم. جاریم تا روزی ک رفت برا زایمان دمیترون خورد. هیچ ضرری نداشت

کی گفته خواهر من ۵ ماه ی سره دمیترون خوردم. جاریم تا روزی ک رفت برا زایمان دمیترون خورد. هیچ ضرری ند ...

بعد عزیزم من روزانه آسپرین و دو تا قرص فشار خون هم میخورم

بخوام اندانسترون هم بخورم خیلی زیادی میکنه

A💙R💙F

برا من اخه دمیترون تجویز‌نکردهانداسترونکه نوعی از داروهای شیمی درمانیم هست

با این حرفا خودتونو اون طفلک رو اذیت نکن. قرصی ک دکتر داده رو با خیال راحت بخور ناگ ضرر داشت نسخه نمیشد

بعد عزیزم من روزانه آسپرین و دو تا قرص فشار خون هم میخورمبخوام اندانسترون هم بخورم خیلی زیادی میکنه

من روزانه آسپرین انوکسا و هزار مدل امپول و سرم و همه چی داشتم اگر ضرر داشت پزشک نمیداد

شما سر پسرتون تهوع نداشتید ؟ آره میفهمم اینکه یه بچه دیگه هم باشه که با این حال بخوای بهش برسی خیلیی ...

سر پسرمم تهوع داشتم ولی به این شدت نبود سرحال بودم

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼