2777
2789

امروز داشتم میرفتم کتابخونه درس بخونم ، با مترو رفتم .. تو مترو شلوغ بود حواسم نبود تو بخش مردا رفتم ( زنای دیگه ای هم اونجا بودن اصلا انگار بخش زنونه مردونه معنا نداشت ) خلاصه دو سه تا ایستگاه بعد قطار وایساد یه زنه اومد تو ، زنه لب پروتز دماغ عمل مژه و ناخن کاشته شده ، نیم تنه پوشیده بود پیرسینک ناف داشت ، حالا اینا به جهنم ایناش به من ربطی نداره . زنه یه جوری بوی گنددد عرق میداد که شاید باورتون نشه ولی تو اون شلوغی که همه کیپ تو کیپ وایساده بودن ، مردا هی همو هل میدادن که برن عقب تر از زنه . ینی انگار تو بدن زنه سگ تجزیه شده بود . انقد بوی بدی میداد . با خودم فکر کردم اینکه اینهمه خرج عمل و تیپ و قیافش میکنه واقعا براش خریدن یه مام انقد گرون تموم میشه ؟ بخدا یه مام میتونست بخره ، یه ادکلن میتونست بزنه . ینی باور کنید وقتی قطار وایستاد سر ایستگاه بعدی نصف واگن رفتن پایین ، بخدا اسم مردا بد در رفته ... منم وقتی رسیدم ایستگاه اخر خودمو فقط پرت کردم بیرون ، وقتی ام رسیدم کتابخونه اژانس گرفتم برگشتم خونه ، از بس سرم درد گرفته بود انگار هنوز بوی بد عرقش تو دماغمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا اون کارن 

بوشون اکثرن ب خاطر اون کثافت کاریشونه

خداکنه منظورمو گرفته باشی

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

😐😐😐🤦‍♀️🤦‍♀️

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟