2777
2789
عنوان

اینجا کسی هست نهم تجدید شده باشه

3237 بازدید | 31 پست

خواهرم تجدید شد امتحان داد قبول شد

الان گفتن ۲۰ شهریور هدایت تحصیلی میاد، امروز باهاش رفتم چنتا مدرسه همه میگن برین یه جا دیگه ، نمیدونم این یه جا دیگشون کجاست هرجا میریم پر شده ، رفتیم یه مدرسه کاردانش اینقدر خوردش کردن جلو همه گفتن که نههه این رشته اصن جای تجدیدیا نیست فلان ما معدل ۱۸ به بالا میپذیریم با اینکه کاردانش بود🙄🙄 اونایی ک نهم تجدید شدن بگین تهش چیشد کجا رفتین

دعا کنین به اونی‌ ک دوسش دارم برسم:))))

بذار هدایت تحصیلیش بیاد برو دبیرستان یا هنرستان محدودتون. اگر ثبت نام نکردن مستقیم برو اموزش پرورش ناحیه چون مدرسه محدوده محل زندگیتون بدون توجه به معدل یا تجدیدی باید ثبت نام کنه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجدید نشدم ولی آزمون تعیین رشته مجدد دادم گفتن فعلا هدایت تحصیلی نیومده منم مشکل شمارو دارم میترس ...

خیلی بده اصن هرجا میره قبول نمیکنن 

بذار هدایت تحصیلیش بیاد برو دبیرستان یا هنرستان محدودتون. اگر ثبت نام نکردن مستقیم برو اموزش پرورش ن ...

ع جدی؟ خداکنه همینطور باشه

من تجدید نشدم ولی کار و دانش دیگه باید قبولش کنه😑مگه معدلش چند بوده؟

ببین ما چقدر بدبختیم که کار و دانشم داره برامون قیافه میگیره

من دوستم معدلش 19 بود با یه تجدیدی. قبولش نمیکردن🙄

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

ببین ما چقدر بدبختیم که کار و دانشم داره برامون قیافه میگیرهمن دوستم معدلش 19 بود با یه تجدیدی. قبول ...

من بخاطر اینکه ریاضی شدم 11 تجربی نیاوردم 

واسه امتحان ریاضی اصلا حالم خوب نبود مهمون داشتیم 

آنقدر حرص خوردم 

ببین ما چقدر بدبختیم که کار و دانشم داره برامون قیافه میگیرهمن دوستم معدلش 19 بود با یه تجدیدی. قبول ...

آره وقتی میگی تجدیدی انگار یه بچه خنگه قبول نمیکنن واقعا متاسفم برا این طرز فکرشون

دومین مدرسه ای ک رفتیم بهشون گفتم الان من برم نامه بگیرم شما ثبت نام میکنی؟ گفت تو سایت آموزش پرورش مثلا کلا از هر رشته ۲۵ نفر قبول میکنه وقتی پر بشه من دیگه نمیتونم‌ اسم وارد کنم و اینجور حرفا 

میگه وقتی همون اول یه بچه خوب و زرنگ‌ میاد خب مسلما اونو ثبت نام میکنیم‌ تا تجدیدیا 

دلم براش میسوزه

واقعا گفتن 20 شهریور میاد فکر نکنم تا 11 هم دوازدهم دیگه نهایت میاد چون امتحانا 30 مرداد تموم شده دخ ...

خواهرم میگه ک تو کانال مدرسشون گفتن ۱۵ الی ۲۰ شهریور

خواهرم میگه ک تو کانال مدرسشون گفتن ۱۵ الی ۲۰ شهریور

چقدر دور بیچاره بچه ها چقدر ثبت نام مدارس بد شده هدایت تحصیلی ها که افتضاح برخورد مدارس افتضاح واسه همین بچه ها جا ندارن ثبت نام کنن بعد میگن بازم بچه بیارید