2777
2789
عنوان

دیگه بریدم😑🔪🩸

278 بازدید | 14 پست

دوستان میدونین چرا با او تی جی  از تو گوشی فیلم میریزم تو فلش فلش خراب میشه 😑این سومین فلشیه که خراب شده

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🫡😂😂😂

بابا بی فانوسا همه خوابن توهم که انگار روح سرگردانی اصلا منم برم بخوابم😐

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بابا بی فانوسا همه خوابن توهم که انگار روح سرگردانی اصلا منم برم بخوابم😐

برو🤣

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

برو🤣

هی پشمک خانوم میرم🚶🏻‍♀️اول باید جواب اون تاپیک سیاه و کبودم کرده رو بدم بعد برم😐

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

هی پشمک خانوم میرم🚶🏻‍♀️اول باید جواب اون تاپیک سیاه و کبودم کرده رو بدم بعد برم😐

ولش کن بابا مرتیکه عنو💩💩💩

ولش کن بابا مرتیکه عنو💩💩💩

راس میگی ارزشش رو نداشت

اره یه پسر بچه دوازده ساله است

الان خواستم بیام بگم یا دوازده سالشه یا زنه مرد نیست🤣

🌝🤣😂😂😂

من چرا نمیرم بخوابم🚶🏻‍♀️

پشمککککک کجاییی دلم برات تنگ شدهه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^