2777
2789
عنوان

خواهرانه کمکم کنید 😞

81 بازدید | 15 پست

من شوهرم از هر نظر شرایطش خوبه (خونه داره ،ماشین داره،تحصیلات داره کارو درآمد خوبی هم داره ،اهل خیانتو این چیزا اصلااا نیس،اهل دودو دمو ایناهم نیس از هر نظر خوبه خانوادشم خوبن 

ولی خیلییی بد اخلاقه ،سختگیره  سرهرمسئله کوچیکی زود جوش میاره بددهنی میکنه ،باخانوادمم خوب نیس و..

اگه شما جای من بودین طلاق میگرفتین یا زندگی میکردین ؟؟

سردوراهی موندم ۸ساله دارم با این اخلاقاش باهاش زندگی میکنم بچه هم دارم موندم چکارکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور ۱۹ سالم بود عقد کردم هیچی از شوهر و زندگی بلد نبودم هرچی میگفت به حرفش گوش دادم تا اخر سوار سرم شد الانم با بچه هیچکار نمیتونم بکنم اعصابم داغونه

منم همینطور ۱۹ سالم بود عقد کردم هیچی از شوهر و زندگی بلد نبودم هرچی میگفت به حرفش گوش دادم تا اخر س ...

اگه خانوادش اذیتت نمیکنن و خودش شکاک نیست ،برو درس بخون ،پیشرفت کن و کار کن ،بعد میبینی دیگه شوهرت و کارهاش برات مهم نیست ،من شوهرم شکاک بود و خیلی اذیت بودم و شدیدا وابسته خانواوش اونها هم سو استفاده مبکردن

من جای شما باشم کنکور میدم دندانپزشک میشم چون سنت خوبه ،بعد کار میکردم و خودم رو ارتقا میدادم ،نزار رندگیت هدرربره ،بعدها میتونی تصمیم بگیری ازش پول بگیر و پس اندار کن

اگه خانوادش اذیتت نمیکنن و خودش شکاک نیست ،برو درس بخون ،پیشرفت کن و کار کن ،بعد میبینی دیگه شوهرت و ...

نه خانوادش اذیتم نمیکنن حوصله درس خوندنو ندارم ولی میخام کار کنم منت جیبشو نکشم 

خیاطیو و ارایشگری و بلدم

من جای شما باشم کنکور میدم دندانپزشک میشم چون سنت خوبه ،بعد کار میکردم و خودم رو ارتقا میدادم ،نزار ...

اونکه از خدامیخاد من درس بخونم مخصوصا اینطور رشته هاو معلمی ولی من دوست ندارم کارای هنری رو بیشت. دوست دارم

اونکه از خدامیخاد من درس بخونم مخصوصا اینطور رشته هاو معلمی ولی من دوست ندارم کارای هنری رو بیشت. دو ...

بخون ،وقتی شروع کنی خودتم تشویق میشی ،برو کلاس کنکور ثبت نام کن ،باور کن راحته قبول شدن ،اگه خوب بخونی ،خیاطی خوب نیست