2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ظرف شستن و پاک کردن گاز اینا 

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

عه چرا خوب نیست که... گاهی تو کارای خونه مشارکت کنید چه ایرادی داره

خب کار خونه نداریم یکم داریم ک مامانم انجام میده هفته ای یکبار بخوایم لباس بشوریم ک لباس شویی میشوره دیگه ظرف هم ک سه نفر ادم مگه چقد ظرف کثیف میکنن خونه هم ک هفته ای یک بار جارو بکشیم

خب کار خونه نداریم یکم داریم ک مامانم انجام میده هفته ای یکبار بخوایم لباس بشوریم ک لباس شویی میشوره ...

اخه چطور ممکنه نباشه والا کار خونه که هیچ وقت تموم بشو نیست مخصوصا بعضی کارا مثل ظرف شستن و کردگیری و....

اخه چطور ممکنه نباشه والا کار خونه که هیچ وقت تموم بشو نیست مخصوصا بعضی کارا مثل ظرف شستن و کردگیری ...

براما ک نیست

کلا من و مامانم هیچکدوم زیاد درگیر کار خونه نیستیم مثلا صب تا شب بسابیم ک چی باز دوباره فردا کثیف میشه الکی خودمونم خسته میشیم یا مریض میشیم بابامم گاهی کمک میکنه چون مثلا ظرف بشوره یا جارو کنه اینا درکل اول خودمون اولیتیم بعد کار خونه و اینا البته خوب خونمون زیاد کثیف نمیشه