2777
2789

والا ما دو تا کارمند هستیم خانواده منم کمک میکنن باز تو خرج ها موندیم 

کاش کسی که تمکن مالی نداره بچه بی گناه رو وارد این دنیا نکنه بچه خرجش فقط ویزیت و سونو نیست 

مادر تغذیه میخواد، رسیدگی میخواد 

اون بچه شیر، پوشک و...... هزارن چیز دیگه میخواد 

کار شما پسندیده است ولی کاش هیچ بچه ای از سر یه لحظه خوشی پدر مادر ناخواسته و بدون در نظر گرفتن شرایط به این دنیا نیاد 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
والا ما دو تا کارمند هستیم خانواده منم کمک میکنن باز تو خرج ها موندیم کاش کسی که تمکن مالی نداره بچه ...

بله عزیزم من خودم پزشک مجموعه هستم و همه چیز در اختیار مادران باردار و نازا گذاشتیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر تمایل داشتید در عرصه فروش هم فعالیت داشته باشید یا عزیزانی که علاقه داشته باشند میتونند همکاری کنند اطلاع بدید

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
اگر تمایل داشتید در عرصه فروش هم فعالیت داشته باشید یا عزیزانی که علاقه داشته باشند میتونند همکاری ک ...

بله عزیزم اگه کسی بخواد همکاری کنه من پیج بهش میدم

بله عزیزم اگه کسی بخواد همکاری کنه من پیج بهش میدم

خیلی از بانوان کسب درآمد میکنند ما راهکار میدیم و آنها عملی میکنند و به درآمد+رسیدند

@trustisho

شرکت لیاتیم در روبیکا

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
بله عزیزم من خودم پزشک مجموعه هستم و همه چیز در اختیار مادران باردار و نازا گذاشتیم

عزیزم شما دارید کار بزرگی میکنید خدا خیرتون بده ولی مگه صحبت سر همین 9ماه هست؟! بچه ای که مادر پدر توان یه آزمایش و سونو رو ندارن چطور می‌خوان از پس هزینه های تحصیل و خوراک و پوشاکش بر بیان 

فقط زاییدن نیست بچه آینده میخواد مادر من سال ها کارمند بهزیستی بوده کم ندیدم بچه هایی که تو خانواده های فقیر به دنیا اومدن ضربه های شدیدی خوردن و الان تحت پوشش هستن و سر خورده شدن 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
عزیزم شما دارید کار بزرگی میکنید خدا خیرتون بده ولی مگه صحبت سر همین 9ماه هست؟! بچه ای که مادر پدر ت ...

بله عزیزم و لازم به ذکره که وقتی  پدر و مادر کودکان در این وضیعت بد اقتصادی خواسته یا ناخواسته فرزند سوم و چهارم و فقط به صرف وام هایی که دولت قولشو داده داده بیارن ما نه بخاطر حماقت اون پدر مادر بلکه برای آینده کودک ها باید کمک کنیم 

بله عزیزم و لازم به ذکره که وقتی پدر و مادر کودکان در این وضیعت بد اقتصادی خواسته یا ناخواسته فرزند ...

کاری نمی‌تونید بکنید با عرض معذرت 

چون موضوعی نیست که با چهار تا مشاوره و آزمایش بشه از پس اینده بچه بر اومد مگه چقدر بودجه دارید 

اصلا دکتر زنان چیکار میتونه بکنه واسه فقر یه بچه به هر حال موفق باشید