2777
2789
عنوان

شما تو زندگی پس انداز مخفی دارید

93 بازدید | 6 پست

ما تازه وارد زندگی شدیم.هم من کار میکنم هم ایشون 

ما چندتا وام گرفتیم که باز پرداخت هاشو ۸۰ درصد آقامون میده بقیه اش رو من 

اجاره خونه هم با ایشونه و برای خرج زندگی هم هر دو خرج میکنیم 

از حقوق هر دوتامون یه مقدار میمونه که میشه پول خودمون 

من پول هامو جمع میکنم تهش مثلا یه مسافرت بریم یا هر جور دوست دارم خرج بکنم تا الان جمع کردم

ولی شوهرم همیشه میگه من پولی ندارم!!! یعنی میگه جمع نکردم 

بماند که حقوقش بیشتر از منه 

ولی من از این بابت ناراحتم. فکر میکنم پولش رو خرج خانوادش میکنه!! نمیدونم حق داره یا نه.... ولی تهش میگم اگه من جمع نکنم پول مسافرت رو خودش باید بده ولی ممکنه هم پولی نباشه که بریم سفر

نمیدونم باید ناراحت باشم و نمیدونم ازش بپرسم یا نه

برای خوشبختیم صلوات بفرستید  

طلا و سکه بخر بذار صندوق امانات بانک

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤔 یعنی شما همه چیزو همه کارهای هم دیگه رو باید بدونین چون ازدواج کردین! انگار هم دیگه رو کنترل میکنین.

عزیزم هر کسی حریم شخصی خودشو باید مشخص کنه. شما هم کار میکنین پس انداز خودتوو دارین ک اخر طبق میل خودتون خرج میکنین، بصورت مثال اگر پدر ، برادر، خواهرتون ، مشکلی برخورد کرد، بتونین بدون اطلاع همسرتون و بار منتی که در اینده خواهد گذاشت، کمکش کنین.

شما دارین از درامد خودتون براش حق ایجاد میکنین .

میشه پس انداز من پول های اون چی؟ بعدس مخفی کنم حسابمو بفهمه ماراحت میشه

خب باید ازش توضیح بخوای که پولاشو خرج چی میکنه که میگه ندارم با اینکه حقوقش بیشتر از توهه. تو هم مثل اون بگو ندارم وقتی اون توضیحی نمیده تو چرا بدی؟

با اینکه قانونا و شرعا و عرفا هزینه زندگی به عهده ایشونه ولی وقتی شما انقدر آدم همراهی هستی که داری مشارکت میکنی در  مخارج اون نباید سواستفاده کنه و بره پولاشو خرج جای دیگه کنه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»