دلم میخواد دانشگاه و رشته مورد علاقمو قبول شم برم یه شهر دیگه یا خونه اجاره کنن برام یا خوابگاه خوب و تمیز بمونم سرم تو کار خودم و خودم فقط گاهی به خانواده سر بزنم
شوهرو نگین که از شوهر متنفرم منو بکشن هم ازدواج نمیکنم
شاید دوستانه تفریحی و برای مدت محدود با دختر بگذرونم همینطوری ولی از کنار پسرا مثل شوهر بودن حالم بهم میخوره به هزار دلیل
قطعا تنهایی البته اگ خانواده خوبی داری حریم شخصی داری اعصاب خوردی نداری رفاه داری نباس احمق باشی و تنهایی بخوای
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو خونه و خانواده اعصابم که خورد میشه ولی کلی تنهایی دوست دارم 😂😂
عا خب پس حله
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.