2777
2789
رز جان دکتر پسر شما کیه؟ من هم تبریز هستم.ودنبال یه دکتر خوب برای دخترم

دكتر بليلا عزيزم

ولي از بليلا بهتر شيخ سليم هست ولي چون من شير خشك ميدم نبردم پيشش خيلي غر ميزنه به شير خشك

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دكتر بليلا عزيزم ولي از بليلا بهتر شيخ سليم هست ولي چون من شير خشك ميدم نبردم پيشش خيلي غر ميزنه به ...

شیخ سلیم رو که یه بار زنگ زدم وقت بگیرم منشیش چنان بد حرف زد که کلا پشیمون شدم.

الان دکتر سیمین موسوی رو هم معرفی کردن.که اون رو دقیق نمیدونم چطوره!

اره من بچه ای میشناختم همش خواب ترسناک میدید جیغ میزد بیشتر هم خواب مار میدید.بردنش دکتر فهمیدن توی ...

اخه یبوست شدید داشت دوشنبه گذشته به دکتر گفتم جوابمو نداد حالا باز دوشنبه وقت داره میبرمش بهش میگم باز...دو سالشه

من اگه پسرمو دعواکنم یا توخونمون بحث وناراحتی باشه شبا گریه میکنه شاید دعواش کردی؟؟

شبایی هم ک دعواش نمیکنم تو خواب جیغ و گریه راه میندازه میگه مامان میرم سمتش منو میزنه باز جیغ و گریه

شیخ سلیم رو که یه بار زنگ زدم وقت بگیرم منشیش چنان بد حرف زد که کلا پشیمون شدم. الان دکتر سیمین موس ...

نشنيدم اسمشو 

دكتر خوب و معروف چندتا داريم ديگه 

يكي همين شيخ سليم 

يكي سخا 

بليلا 

جورابچي كه خيلي پير شده 

سخا و شيخ سليم عالين ولي بد اخلاق

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
دو سالشه...ی فیلم وحشتناک یکی از بچه های اقوام نشونش داده فک کنم از اونه خیلی بده....

فکر نکنم مشکلش از فیلم دیدن باشه.دختر من از هفت ماهگی تا الان که 22ماهه اس همین مشکل رو داره که من فکر میکنم از دل پیچه شدید باشه.قبل از خواب بهش عرق نعنا میدم ،بعضی شبا خوب میخوابه ولی بعضی شبا....  

نشنيدم اسمشو  دكتر خوب و معروف چندتا داريم ديگه  يكي همين شيخ سليم  يكي سخا  ...

بله تعریف اخلاقشون رو شنیدم.

پس دکتر بلیلا رو هم یادم میمونه.

ممنون از اینکه واسم وقت گذاشتی