الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم هموروئید داشتم عمل کردم راحت شدم . پارسال بابام خون روشن دید بدون درد . ما هم گفتیم ژن هموروئید داریم و حتما هموروئیده. ولی کاش هموروئید بود . پلیپ روده داشت با کولونوسکوپی لیزری برداشتن . سه تا بود و دادن پاتوبیولوژی. یکیش بدخیم بود و خدارو شکر خداروشکر زود پیگیری کردیم رفع شد . هرچند هنوز نگرانم . دکتر گفت سه سال دیگه باید کولونوسکوپی تکرار بشه .
من چون این مشکل رو دارم واضح بگم برات اگه یبوست دارخی بعد مدفوع میاد خون این مشکل شقاق یا همون یبوسته ک باعث خون ریزی میشه اگه بیرون روی زیاد داری و خون قاطی باهاش باید بری دکتر بررسی بشه چون من اینجوری بودم تشخیص کولیت روده دادن و دارو میخورم
واییییی🥲🥲🥲 من نوجوونم ... هنوز نگفتم ب خانواده راستش خجالت کشیدم ... با خودم گفتم اگه تکرار شد می ...
کاملا درکت میکنم . من خودم سر هموروئیدم خیلی درد تحمل کردم . یعنی از درد گریه می اومدم ولی به خانوادم نگفتم . سر این خجالت مسخره نمیخواستم دکتر برم . ۶سال درد رو تحمل کردم . مدام اینترنت سرچ میکردم و میدونستم باید دکتر برم ولی خجالت مانع میشد .
تا اینکه درد امونمو برید و دلو زدم به دریا و رفتم دکتر و اورژانسی عمل شدم .
بعداز عمل واقعا راحت شدم و افسوس میخورم چرا اون همه سال بی دلیل درد میکشیدم .
عزیزم ترسی نداره منم ۱۸ سالم بود مریض شدم الان ده ساله باهامه فقط باید پشت گوش نندازی متوجه بشی چیه متخصص گوارش میتونه کمکت کنه چون میفرسته ازمایش و کلونوسکپی و اینا مشخص میشه من جواب همه ی ازمایشا اوکی بود فقط کلو نشون داد شماهم پگیری کن انشاالله چیز مهمی
البته این برای وقتی خطرناکه که خون توی مدفوع باشه فکر کنم نه روش . چون وقتی زخمی باشه خون روی مدفوع هست دیگه نه توش. ( ببخشید اینجوری واضح هم میگم خودمم چندشم شد 🙌🏻)
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍