2777
2789
عنوان

خون هنگام مدفوووووع بیاین کسی تجربه داره🥲❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 30 پست
منم اینطوری شدم قبلاً،رفتم دکتر بهم پماد داد،خوب شدم،نگران نباش،اما دکتر برو

دکتر معاینه میکنه اونجا رو ینی؟😬😑 اگه اینطوریه نمیرم...

مجهولم در میانِ این مفهوم‌ها ..🪐                                  ‌                             نـگـآر❤️‍🩹                                                                                     ISFP🌚
اره هموروئید داخلی داری

خطرناکه؟؟

مجهولم در میانِ این مفهوم‌ها ..🪐                                  ‌                             نـگـآر❤️‍🩹                                                                                     ISFP🌚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم هموروئید داشتم عمل کردم راحت شدم . پارسال بابام خون روشن دید بدون درد . ما هم گفتیم ژن هموروئید داریم و حتما هموروئیده.  ولی کاش هموروئید بود . پلیپ روده داشت با کولونوسکوپی لیزری برداشتن  . سه تا بود و دادن پاتوبیولوژی. یکیش بدخیم بود و خدارو شکر خداروشکر زود پیگیری کردیم رفع شد . هرچند هنوز نگرانم . دکتر گفت سه سال دیگه باید کولونوسکوپی تکرار بشه .

من چون این مشکل رو دارم واضح بگم برات اگه یبوست دارخی بعد مدفوع میاد خون این مشکل شقاق یا همون یبوسته ک باعث خون ریزی میشه اگه بیرون روی زیاد داری و خون قاطی باهاش باید بری دکتر بررسی بشه چون من اینجوری بودم تشخیص کولیت روده دادن و دارو میخورم 

من خودم هموروئید داشتم عمل کردم راحت شدم . پارسال بابام خون روشن دید بدون درد . ما هم گفتیم ژن همورو ...

واییییی🥲🥲🥲 من نوجوونم ... هنوز نگفتم ب خانواده راستش خجالت کشیدم ... با خودم گفتم اگه تکرار شد میگم🥲💔

من چون این مشکل رو دارم واضح بگم برات اگه یبوست دارخی بعد مدفوع میاد خون این مشکل شقاق یا همون یبوست ...

وای 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 

واییییی🥲🥲🥲 من نوجوونم ... هنوز نگفتم ب خانواده راستش خجالت کشیدم ... با خودم گفتم اگه تکرار شد می ...

کاملا درکت میکنم . من خودم سر هموروئیدم خیلی درد تحمل کردم ‌. یعنی از درد گریه می اومدم ولی به خانوادم نگفتم . سر این خجالت مسخره نمیخواستم دکتر برم . ۶سال درد رو تحمل کردم . مدام اینترنت سرچ میکردم و میدونستم باید دکتر برم ولی خجالت مانع میشد .

تا اینکه درد امونمو برید و دلو زدم به دریا و رفتم دکتر و اورژانسی عمل شدم .

بعداز عمل واقعا راحت شدم و افسوس میخورم چرا اون همه سال بی دلیل درد میکشیدم .

وای 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

عزیزم ترسی نداره منم ۱۸ سالم بود مریض شدم الان ده ساله باهامه فقط باید پشت گوش نندازی متوجه بشی چیه متخصص گوارش میتونه کمکت کنه چون میفرسته ازمایش و کلونوسکپی و اینا مشخص میشه من جواب همه ی ازمایشا اوکی بود فقط کلو نشون داد شماهم پگیری کن انشاالله چیز مهمی 

کاملا درکت میکنم . من خودم سر هموروئیدم خیلی درد تحمل کردم ‌. یعنی از درد گریه می اومدم ولی به خانوا ...

ممنون 💛

عزیزم ترسی نداره منم ۱۸ سالم بود مریض شدم الان ده ساله باهامه فقط باید پشت گوش نندازی متوجه بشی چیه ...

ممنون💛

خب چیه؟ خطرناکه؟

توی نت نوشته .  

البته این برای وقتی خطرناکه که خون توی مدفوع باشه فکر کنم نه روش . چون وقتی زخمی باشه خون روی مدفوع هست دیگه نه توش. ( ببخشید اینجوری واضح هم میگم خودمم چندشم شد 🙌🏻)

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍