2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان کاراموز وکالتممن تبریز خوندم دولتیبله ازمون وکالت هم دادیم

وااای چه خوووببعد لیسانس آزمون میدن درسته؟؟ و بعد از قبول شدن میشه دفتر زد یا باید حتما ارشدو بخونیم؟

کی به درآمد میرسه؟ حدودا چه سنی؟؟

و اینکه دروسش بیشتر حفظیه یا مفهومی؟ مثل درس جامعه شناسی و فلسفه دبیرستانه؟؟ ک هم باید حفظ کنی هم بفهمیش

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

وااای چه خوووببعد لیسانس آزمون میدن درسته؟؟ و بعد از قبول شدن میشه دفتر زد یا باید حتما ارشدو بخونیم ...

نه ارشد لازم نیس با لیسانس هم میشه ازمون داد

بعد قبولی فعلا در دفتر یه وکیل دیگه یه مدت کار میکنین

درامد هم بستگی داره کی ازمون ها رو قبول بشین و چطور فعالیت بکنین یکم زودبازده نیست خیلی

دروسش ۹۰ درصد مفهومیه حفظ لازم نیس

و اینکه رشته سخت و سنگینیه واقعا شغلاشم سخته و علاقه میخواد

به سختی فکر کنی، سقوط میکنی🌱💜
نه ارشد لازم نیس با لیسانس هم میشه ازمون دادبعد قبولی فعلا در دفتر یه وکیل دیگه یه مدت کار میکنیندرا ...

بین ۲۲ تا ۲۵ سالگی احتمالش هست جواب بده؟؟

و اینکه به نظرتون پشت کنکور بمونم برای فرهنگیان یا برم حقوق؟ خودتونو جای من اگه قرار بدین کدومو انتخاب میکنین؟

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

بین ۲۲ تا ۲۵ سالگی احتمالش هست جواب بده؟؟و اینکه به نظرتون پشت کنکور بمونم برای فرهنگیان یا برم حقوق ...

۲۲ تا ۲۵ بله شروع به کاره تقریبا

من بین دو حقوق رو انتخاب کردم برگردمم انتخاب اینه

ولی خب برای شما بستگی داره نمیشه نظر کلی داد. روحیه شرایط خانوادگی مالی خیلی مهمن

به سختی فکر کنی، سقوط میکنی🌱💜
خیلیا از کسایی که تجربی خوندن متاسفانه رضایت ندارنبیشتر به نظرم‌به خاطر سختی و رقابتشه

دقیقا همش درسای سنگین و سخت

استرس و نگرانی برای نهایی و کنکور و ...

عمر خیلیا هدر رفته توش

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

عذر میخوام من دنبال یه ژل ابروی خوب میگردم میشه راهنمایی کنید؟قیمت مناسب باشه😁

ژل ابروی مورلی عالیه قیمتش هم خیلی مناسبه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑